Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Seco dedi:Yaa bişey dicem arkadaşlar tamam her türlü kas var büyükte baya ama estetik deil.Bence bu sporun amacı estetik okadarda abartıya kaçmamak gerekio.Bilmiorum ama bu benim düşüncem...
extasyman212 dedi:Beyler ben en sık ziyaret edilen çoğu forma üyeyim., şimdi neden böyle birşey söyledim, ben burayı bulduğumda sandım ki bir tane daha kaliteli forum buldum., hem de spor üzerine diye de sevindim., bilgi verilen kısımları inceledim daha da inceleyeceğim., birkaç yerde bişiler iliştirdim., ancak bu sayfayı açana kadar fikrim hala değişmemişti ben manyak güzel bir site daha buldum diyordum ama meğersem düşündüğüm gibi değilmiş bakın İYİ BİR FORUM DEĞİL DEMİYORUM bunu belirtmek isterim ve FORUM KALİTESİNİ BELİRTEN YORUM DA ALMAK İSTEMİYORUM bu benim tamamen KİŞİSEL DÜŞÜNCEMDİR., olay şu ki ben ilk kez bir user la bir adminin söz duellosuna girdiğini gördüm ve anladımki bilgi sunumu dışındaki yoruma açık yerler tamamen tartışma platformuna dönmüş., bu bir tahmin henüz heryeri gezemendim ancak umuyorum ki sitenin her yeri böyle ıvır zıvırlarla dolu değildir., userlardan ricam amaç doğrultusunda hareket edelim sadece paylaşalım., burası klavye delikanlılarının yeri olmamalı bence., modlardan ve adminlerden ricam filam yok gerekeni banı koyarlar gereken konuyu taşırlar hepsi bu.,
bilmiyorum belki yanılıyorumdur ama ben burasının bir body&fitness&beslenme forumu olduunu düşünerek geldim, eğer tartışmak isteyenler varsa özel mesaj atabilirler daha zekice tartışmaların yapıldığı bir yere yönlendirebilirim.......
herkese sağlıklı günler
saydam dedi:extasyman212 dedi:Beyler ben en sık ziyaret edilen çoğu forma üyeyim., şimdi neden böyle birşey söyledim, ben burayı bulduğumda sandım ki bir tane daha kaliteli forum buldum., hem de spor üzerine diye de sevindim., bilgi verilen kısımları inceledim daha da inceleyeceğim., birkaç yerde bişiler iliştirdim., ancak bu sayfayı açana kadar fikrim hala değişmemişti ben manyak güzel bir site daha buldum diyordum ama meğersem düşündüğüm gibi değilmiş bakın İYİ BİR FORUM DEĞİL DEMİYORUM bunu belirtmek isterim ve FORUM KALİTESİNİ BELİRTEN YORUM DA ALMAK İSTEMİYORUM bu benim tamamen KİŞİSEL DÜŞÜNCEMDİR., olay şu ki ben ilk kez bir user la bir adminin söz duellosuna girdiğini gördüm ve anladımki bilgi sunumu dışındaki yoruma açık yerler tamamen tartışma platformuna dönmüş., bu bir tahmin henüz heryeri gezemendim ancak umuyorum ki sitenin her yeri böyle ıvır zıvırlarla dolu değildir., userlardan ricam amaç doğrultusunda hareket edelim sadece paylaşalım., burası klavye delikanlılarının yeri olmamalı bence., modlardan ve adminlerden ricam filam yok gerekeni banı koyarlar gereken konuyu taşırlar hepsi bu.,
bilmiyorum belki yanılıyorumdur ama ben burasının bir body&fitness&beslenme forumu olduunu düşünerek geldim, eğer tartışmak isteyenler varsa özel mesaj atabilirler daha zekice tartışmaların yapıldığı bir yere yönlendirebilirim.......
herkese sağlıklı günler
selam aslinda bunun yeri burasi degil ama konu eski oldugu icin yazmak istedim.biz bodyforum ekibi olarak hicbir üyemizi kaybetmek istemiyoruz bu yüzdende bazi uyarilar yaparak üyeleri kazanma yoluna gitmeye calisiyoruz yani onlara yeni firsatlar sunuyoruz bunun neticesinde de böyle istemedigimiz olaylar oluyor....
arkadaşlar tartışacak bişey yok..her vücutçu yükselir ve düşer.. kimse formunun zirvesinde kalamazki..herkesin gerilediği bir dönem olmuştur..ama tartıştığınız kişi kendisini kanıtlamış bir insan.fazla konuşmanın anlamı yok.bir insana yorum yapılacaksa bırakın proflar yapsın...hocam çok proff daha ne yapılabilirkiKarasan dedi:Ben tartismayi severim ama kavgadan nefret ederim.
Tartışmak malum, karşılık fikir beyan ederek, insanların birbirine birşeyler katması.
Dude lakapli arkadas, ne kadar sert yanitlamissin, Pump'in dediklerine.
Acikcasi bende resimlerine ilk olarak baktigimda, o guzelim vücudunda göğüslerini nisbeten zayıf olduğunu düşündüm.
Bunu düşünüp ifade etmek, kompleks falan değildir.
Sonraki resimlerde, çok daha büyük ve dolu görünüyor hocamızın göğüsleri.
Ancak bende belirtmeliyim ki, bende ilk resimlerde, göğüslerin "nisbeten, tüm vücutla mukayese edildiğinde", zayıf olduğunu düşündüm.
Daha toleranslı olalım lütfen.
Ben bir başka forumda, haksız yere çok ağır saldırılara uğradım, buradakinden farklı yazmadığım halde.
Ki ben gazetecilik eğitimi almış, kişilik haklarına sonuna kadar saygı gösteren bir insanım.
Bir insanın yüzüne söyleyemeyeceğim şeyi, asla burdan da yazmam.
Sizden ricam, bu kadar kolay sinirlenmeyelim.
Sevgiler, saygılar...
Emre Karaşan
hiç omuzu kolu olmayan biride eleştride bulunabilir..hayatımızda hiç şarkı soyleyip sahneye cıkmasakta cogu sanatçıyı eleştirmiyormuyuz..cortes dedi:Adamın vücudu ortada,bazı arkadaşlar yok bu vücuda kız bakmaz yok omuz ve göğüs eksik gibi şeyler yazmışlar ayıp yaaa.
Saygı duymak lazım.Madem BU vücudu eleştirebiliyosunuz koyun kendi fotoğrafları görelim omuzu göğüsü...
cortes dedi:Adamın vücudu ortada,bazı arkadaşlar yok bu vücuda kız bakmaz yok omuz ve göğüs eksik gibi şeyler yazmışlar ayıp yaaa.
Saygı duymak lazım.Madem BU vücudu eleştirebiliyosunuz koyun kendi fotoğrafları görelim omuzu göğüsü...