Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar benimde ciddi bir ereksiyon problemim var. Bacak antremanından sonra özellikle yumurtalıklarmda bazen ağrı oluyor. hack squat hareketini hiç yapmamayı düşünüyorum. Veya çok hafif gircem. Diyer bölgeleri de artık az ağarlıkla girmeyi düşünüyorum sadece vuct ölçülerimi korumak için. leg raise gibi bacakları karnımıza çektiğimiz hareketlerde de yumurtalıklar sıkıştığından sorun olur mu acaba ? Body e başladığımdan beri pernisimin çok sert bir şekilde ereksiyon olduğunu hatırlamıyorum desem yeridir. İstek var ama hareket yok Bakınca önceden kolayce sertleştirebilirdim şimdi elle bile zar zor oluyor Çok açık oldu ama sağlık konusu. Arkadaşıma soruyorum BB'e başladığından beri hiç bir değişiklik yok mu ? Yok diyor. Herkez de böylemi acaba ? Yardımlarınızı bekliyorum ve eski günlerime dönmek istiyorum
BEn max ağarlık 6-7 sayı arası çalışıyorum hep. Buda baya bir zorluyor vücudumu. Hafif kilolara ve haftada 3 günlük hafif bir programa geçsem vüct ölçülerimi koruyabilir miyim ?