Yani kafam normal bir insana göre küçük yani ufak.Özgüven eksikliğine sebep oluyor da o yüzden konu açtım ve ergenlikte büyürmü bilmiyorum bir bilginiz varsa paylaşırmısınız ?ben 10 yaşında girdim ergenliğe kafa büyüklük derken ne kastettin
En geniş olduğu yerden mezura ile https://www.motorcular.com/assets/js/lib/kcfinder/upload/images/kask_olcu_tablo.jpgNasıl ölçüyosun kafanı
Kardeşim genetik bir yapıya sahip olabilirsin. Ailende yada akrabalarından birisinde kafa ufak ligi varsa nu senin de kaderin olabilir. Yoksa bekle sabret buyurNormal insanlara göre kafam biraz küçük ergenlikteyim 16 yaşındayım ve bu kafa küçüklüğü bana takıntı yapmaya başladı ergenlik döneminde kafam büyürmü ?
abi ciddimisin sadece emin olmak için sordum çünkü trapez çalışıcam o zaman[DOUBLEPOST=1596300318][/DOUBLEPOST]Büyük ihtimalle zayıf birisisin. Kilo al ve trapez çalış. Kafayı büyütmeye katkısı olucaktır. Kendimde de denedim ve olumlu sonuç aldım tecrübeyle sabit.
büyüme oldumu abi 4 sene geçmiş daha iyidir umarım lütfen geri dnüş yap[DOUBLEPOST=1596300361][/DOUBLEPOST]Normal insanlara göre kafam biraz küçük ergenlikteyim 16 yaşındayım ve bu kafa küçüklüğü bana takıntı yapmaya başladı ergenlik döneminde kafam büyürmü ?
reis ciddimisin lütfen yanıtla çok sorun çekiyorum[DOUBLEPOST=1596300456][/DOUBLEPOST]Benim de kafam kucuktu, sonra lisede kendimi fizik ve matematige cok kaptirdim, olimpiyatlar falan, simdi kafam hic bir sapkaya sigmiyor
Sent from my Nexus 9 using Tapatalk
kral çözüm buldun mu ne olur yanıtla14 yaşındayım ve arkadaşlarıma göre kafam cidden küçük ve ben asker olmak istiyorum ancak biliyosunuz ki bunun için kas lazım ve eğer kas yaparsam kafam daha da küçük gözükür ve bu benim psikolojimi bozdu , kafam büyürmü yada napabilirim?
abi ciddimisin sadece emin olmak için sordum çünkü trapez çalışıcam o zaman[DOUBLEPOST=1596300318][/DOUBLEPOST]
büyüme oldumu abi 4 sene geçmiş daha iyidir umarım lütfen geri dnüş yap[DOUBLEPOST=1596300361][/DOUBLEPOST]
reis ciddimisin lütfen yanıtla çok sorun çekiyorum[DOUBLEPOST=1596300456][/DOUBLEPOST]
kral çözüm buldun mu ne olur yanıtla
abi yaşım 15 düzenliuyumuyordum bügüne kadar yaşım 15 yeni girdim boy 70 kafam küçük ama büyür elbet dimiArkadaşlar kafa hacminizi büyütmek istiyorsanız günde 3 set satranç ve sudoku oyunlarını oynamanız gerek. Bu sayede beyindeki sinapslar arası etkileşim artac... şaka lan. Kafa büyümesi elinde olan bir şey değil kardeşim. Ayrıca trapez çalışırsan kafan küçücük kalır vücuda göre. Yağ oranını düşürürsen kafan büyük gözükür en iyi çözüm bu.
Valla kafanın küçük olmasıda istenmeyen durumdur saçma bence avantaj yok yani.Eski bir konu ama böyle araştırma yapan arkadaşlar her zaman olabileceğinden şu yorumu yapmak istiyorum;Kafa küçüklüğü vücut geliştirmede avantajdır hatta saçlarınızın olmaması veya kel olmakta ufakta olsa avantaj sağlayacaktır kafanız vücudunuzdan ne kadar küçük olursa vücudunuz insanlara o kadar iri görünecektir ve bu istenen bir durumdur,iyi forumlar...