Erik Fankhouser - 60 cm'lik Kalflar!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

MK #7

Üye
Video:

https://www.youtube.com/watch?v=YzOZDOxNCJ0

img2378rx9.jpg

img1so0.jpg

img1339yx8.jpg

img1469os1.jpg

img1470nu5.jpg

img2245eo5.jpg

img2379sp8.jpg
img5147oi6.jpg
img7694pl8.jpg

img7708bx4.jpg

img7766io0.jpg

imganimal21cm3.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaw işin garibi de adını yeni yeni duyuyoruz. Bi de yanında zenci var onu da ilk görüyorum. Bu adamlar Türkiye'de olsa heralde yere göre sığdıramazlar. Gerçi bu koşullar altında böyle sporcu da yetişmemesi de normal. Aynı şey Amerikada gece kluplerinde gördüğüm kızlar için de geçerli. New Jersey'de bi gece kulübündeki ortalama bir striptizci Türkiye'ye gelse anında manken yaparlar. Deniz Akkaya falan da nal toplar. Off sıkıntı bastı bak şimdi Gece klubü falan diyince olsa da gitsek

Genetiktir Curl :D:D:D Çalışmayla olacağa benzemiyor. İki tane resimde ben ekliyeyim. :)

bu kadarininda resmen igrenc oldugunu dusunen tek ben miyim yaw :S resmen igrenc otesi bence, boyle olmak istemezdim :s

odnamokun eklediği ilk resimde ortada görülen adamın hali olayı özetliyor sanırım bende mükkemmel kalflar yazın şortun altında böyle kalfların görünmesini neden istemeyeyimki

Son resimlerdeki sağdaki adamın giydiği Air Jordan kaç? Çıkaramadım bir türlü, renkleri benzeyen var ama tabanı değişik :?

Blitz dedi:
FleXoR dedi:
NUCLEUS dedi:
bu kadarininda resmen igrenc oldugunu dusunen tek ben miyim yaw :S resmen igrenc otesi bence, boyle olmak istemezdim :s

iğrençmi asıl nefis

ne kadarda yüklensem bundan fazlası olmuyor

veryonun dediği gibi şortun altında çok ilgi çekiyor

Aman Flexor, terlikle o fotodaki iş yapılır mı yaw :!:

zaten işin espirisi o biltz orası fethiye saklı kent eşim şöyle tırmanır gibi yap bende çekeyim dedi bende kıramadım

FleXoR dedi:
zaten işin espirisi o biltz orası fethiye saklı kent eşim şöyle tırmanır gibi yap bende çekeyim dedi bende kıramadım

:lol: İyi fikir ;)

Diğer üyeler kusura bakmasın konu dışı oldu biraz :oops:

adam sırf kalf ve önkoldan ibaret gibi duruyo. tebrik etmek gerek çoğu badicinin eksik oldupu bölgelerde adam zirve yapmış...

ama göğüs falan hakgetire. çok ters bi adam bu ya. herkesin iyi olduğu bölgelerde çok geri kalmış.

valla videoyu izlerken ilk aklıma gelen şey temel reis in kollarıylı, aynı onun kolları gibi orantısız geldi bana adamın kalfları.

belki pek bu kadar büyük kalf görmediğimizdendir. ama videoda şortu çıkartıp normal duruşunda kalflar neredeyse baldırlar kadar kalın gözüküyordu buda pek estetik değildi.

Adam günlük hayatta taş mı bağlıyo bacaklarına naapıyo. Bu ne yaa

Genetik olarak avantaj ve bu avantajın farkında olup sağlam çalışma diyebiliriz özetle.

Görkem Gürsoya benzettim ben surat yapısı olarak . Sizcede oylemi.

Back
Yukarı