Erimeyen bacaklar ve ayva göbeği :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan teija
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çözüm odaklı mesalın için çok teşekkür ederim.... peki bunların ne olduğunu açıklarmısın? inan ilk kez duyuyorum....

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:03 ----------

doğru söylüyorsun ama yinede bu tempoya göre olmak istediğim noktada değilim.... uçuk şeylerde değilki sadece birkaç kilo daha verip sıkılaşmak istiyorum ama hala sıkı bir vücudum yok... bu kadar uzun ve disiplinli bir tempoda neden sonuç alamıyorum onu anlamıyorum:((((

Tabiki Bana özel mesaj ile ulaşabilirsen ordan sana 2 hareketide anlatma şansım olabilir, Kabaca ; Süvari Duruşu , Ayaklar bir omuz boyu acılır dizler kırılı bel dik ve kollar öne uzatılır bu bozısyonda kıpırdamadan sabit beklenir, Komando dansı ise Elinize agırlık alarak yada serbest sekılde yapabilirsiniz , serbest olarak ellerinizi basınıza koyar sınız ve yere çömelirsiniz ileri geri gitmeden dizlerinizi yere vurrusnuz yanı sag diz yerdeyken bacak onde olacak şekilde işte bu arkadasın yapmaya çalıstıgı hareket Tabiki siz 3 kere yapmıyacaksınz ; http://www.izlesene.com/video/komando-dansi/3215643

özlem kaç yaşındasın?

:)......... 28.....:))

tüh...pek de gençmişsin ... :)
anlaşılan 26 yaşına kadar spor ile yolların kesişmemiş... yani klasik türk kızı sendromu :) benzer durum kızkardeşimde de var ondan söylüyorum. ondada basen yağları sorun ve sporsuz hayatına devam ediyor...
bu tip durumlarda vücudun adapte olması epey uzun zaman alabilir...

Tabiki Bana özel mesaj ile ulaşabilirsen ordan sana 2 hareketide anlatma şansım olabilir, Kabaca ; Süvari Duruşu , Ayaklar bir omuz boyu acılır dizler kırılı bel dik ve kollar öne uzatılır bu bozısyonda kıpırdamadan sabit beklenir, Komando dansı ise Elinize agırlık alarak yada serbest sekılde yapabilirsiniz , serbest olarak ellerinizi basınıza koyar sınız ve yere çömelirsiniz ileri geri gitmeden dizlerinizi yere vurrusnuz yanı sag diz yerdeyken bacak onde olacak şekilde işte bu arkadasın yapmaya çalıstıgı hareket Tabiki siz 3 kere yapmıyacaksınz ; http://www.izlesene.com/video/komando-dansi/3215643

Merhaba bu anlattığın hareketlerin nasıl bir etkisi oluyor? yani basenleri inceltmek için mi?

Merhaba bu anlattığın hareketlerin nasıl bir etkisi oluyor? yani basenleri inceltmek için mi?

Merhaba. Bu hareketler Bacak kalca ve basen bölgelerinin yag yakımı ve kas olusumuna yarar. Ben zayıflama için gelen sporcuların çoguna Komanda dansını önermişimdir özellikle basen bölgesinde sıkıntı cekenlere 1 numarada önerecegim bir harekettir biraz zor olmalarına ragmen kesin sonuc doguracagından eminim.

Bölgesel yağ yakımı söz konusu değildir. Diyette ısrar etmen gerekiyor.

Öncelikle herkese merhaba :)
yaklaşık 3 aydır haftanın 2 günü salonda diğer günler evde pilates ve aerobic yapıyorum ama ne yaptıysam bacaklarımı ve göbeğimi eritemedim :( aman aman bir göbek yok ama olanda hoş değil..Bacaklarım incelmediği gibi sertleşip kalınlaştı iyice moralim bozuldu :( nerede hata yapmış olabilirim fikri olan var mı?
[DOUBLEPOST=1453563341][/DOUBLEPOST]
yaklaşık 3 aydır haftanın 2 günü salonda diğer günler evde pilates ve aerobic yapıyorum ama ne yaptıysam bacaklarımı ve göbeğimi eritemedim :( aman aman bir göbek yok ama olanda hoş değil..Bacaklarım incelmediği gibi sertleşip kalınlaştı iyice moralim bozuldu :( nerede hata yapmış olabilirim fikri olan var mı?
[DOUBLEPOST=1453563372][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1453563476][/DOUBLEPOST]Yediklerine dikkat etmen spor yapmn lazm
Goji berry kullnblrsn mesela:D

Diyet olmadan incelme olmaaz mümkün değil. Yağı sıfıra yakın tüket beyaz unu hayatından tamamen çıkar. Akşamları karbonhidrat tüketme bakın bakalım nasıl inceliyorsunuz.

Bu iyi fikir değil. Vücudun birçok fonksiyonu için yağa ihtiyaç vardır. Elbette çok yağlı yememek lazım ama sıfıra yakın yağ tüketmek uzun vadede vücuda bedel ödetir. Kalori azaltmayı karbonhidratlardan yapmak lazım.
Elbette ama karbonhidrattan azaltmayı da sadece basit şekerden yapmak lazım kanımca. Birine beyaz ekmek yeme çay şekeri kullanma, ama yulaf da yeme meyve de yeme demek çok saçma olur.

Ben doğal halinde ürünlerde bulunan yağı da yeterli buluyorum şahsen. Ayrıca ek olarak tüketilen kızartma yağı, kahvaltılık yağa ne gerek var ki. Balık, yulaf, kurumeyve, kuruyemiş, kırmızı et, salataya koyulan zeytinyağı bunlarda zaten yeterince yağ var. Demek istediğim bunlar haricinde extra yağ tüketilmesinin inanılmaz gereksizliği. Ben bu şekilde yağlarımdan kurtuldum zaman içerisinde ve kas kazandım :----) hala da devam ediyorum.

Ben doğal halinde ürünlerde bulunan yağı da yeterli buluyorum şahsen. Ayrıca ek olarak tüketilen kızartma yağı, kahvaltılık yağa ne gerek var ki. Balık, yulaf, kurumeyve, kuruyemiş, kırmızı et, salataya koyulan zeytinyağı bunlarda zaten yeterince yağ var. Demek istediğim bunlar haricinde extra yağ tüketilmesinin inanılmaz gereksizliği. Ben bu şekilde yağlarımdan kurtuldum zaman içerisinde ve kas kazandım :----) hala da devam ediyorum.

Ok, sıfır yağ diyince ben tamamen sıfır yağdan bahsediyorsunuz diye düşündüm. Elbette etin yağına dokunmayıp, kuruyemişle, salataya zeytinyağ takviyesiyle destekledikten sonra sorun olmaz.

Bacaklar neden erimez ki? Kimi yürü diyor kimi koş benim bacaklar şiştikçe şişiyor arkadaş üst zayıf alt maşallah :(

Back
Yukarı