Erkeğe beyaz ten yakışır mı?

vallaha çok garip bir tenim var normalde beyazım ama öyle peynir gibi değil. 1 kere güneşlensem direk kızarmadan esmerleşiyorum ve kapkara oluyorum. derim çok hassas mesela vücudumda bir yara olduğunda bu çok geç kapanıyor. vallaha şöyle diyiyim haziranın başından aralık ayına kadar resmen geçmiyor esmerlik ocakdan mart a kadar bi buğday ten olarak geziyorum. kalan iki aydada beyazlaşıyorum gerçekden çok garibim:D

Ne var karakmakta al eline kerendiyi akşama dek biç çayırları yayla güneşinde çifte kavrulmuş pötibör bisküviye dönersin.En azından bende öyle olmuştu.Hem kondisyon da kazanılıyor :D:D:D:D:D

beyaz var beyaz var ... bazıları zencilere de esmer diyor. japonlara çinliler sarı ırk deniyor ama onlarda beyaz.
bende beyaz tenliyim diye tabir edilirim ama rengimi tarif edemiyorum koyu bir renk değil . ama peynir beyazı ile alakası yok

şu beyaz esmer işini kesinleştirelim.

beyaz bir insan (kendimden örnek veriom)denize gidip bronzlaşırsa biraz kızarırsa, üstüne oturan beyaz kısakollu bir gömlek giyerse karizmasına karizma ekleniyor... tabi daha bir sürü + eklene bilir.

Bende beyazım (ama peynir beyazı değil) ve güneşte 1-1.5 hafta düzenli olarak güneşleşirsem ancak ölee bronzlaşıyorum.Peynir beyazı bi arkadaşım var çocuğun beyazlıktan kollarındaki damarların renkleri, göz çevresindeki damarlar falan belli oluyo o derece beyaz buda iyi değil bence erkeğe herzaman koyu ten yakışıyo tabi abartı olmayanından...

Bende beyaz tenli sayılırım ve canlı renklerin bana çok yakıştığını düşünüyorum.Örneğin beyaz bir kazak yada kırmızı bir gömlek çok hoş duruyor çevreden aldığım tepkilerde bu yönde.Ama esmer birinde canlı bir kırmızı gömleği gördüğümde aklıma darbukacılar geliyor nedense.Bence canlı renkler her zaman için beyaz tende daha hoş duruyor.Ayrıca yazın güzel bir güneş kremiyle bronzlaştıktan sonra istediğin tonda esmerleşme şansınada sahip oluyorsun.Bu da bir avantaj.İlk yandığında gözlerimin altı pembe pembe oluyor o zamanı çok seviyorum :) Sonra saçlarım sararır tenim esmerleşir insanlarada farklı ve hoş gelir bence en güzeli böyle opsiyonel olabilmek :)

Bende erkekte beyaz tenden hoşlananlardanım, ben normalden daha beyazımdır. Yazları gölgede rüzgardan estirdiği sıcak havadan bile yanıyorum ondan sonra banyoda derimi soyarcasına çitileniyorum amele yanığı olmasın diye :)

esmer tenliyim memnunum ama yazları kararmayı hiç sevmiyorum nasıl diyim :D zaten esmerim yazları güneş altında duruyorum denizede çok giderim sahil 1 km yakında çok kararıyorum ama neden bende anlamam arkadaşlarım filan soyulur kızarır benim 1 kere olsun güneşten cildim soyulmadı hep karardı hiçte acıda olmuyo direk kararıyorum yardım lütfen :D
normal esmerliğim alacakaranlıkta esmer çocuk kadar jack mi neydi iste o :D

Beyaz tenli olmak her zaman avantajdır. Bir beyaz tenli istediği zaman solaryuma gider cilt rengini istediği ölçüde değiştirebilir ama bir esmerin beyazlaşabilmesi ya da rengini açması mümkün değildir :lol:

Beyaz tenli olmak her zaman avantajdır. Bir beyaz tenli istediği zaman solaryuma gider cilt rengini istediği ölçüde değiştirebilir ama bir esmerin beyazlaşabilmesi ya da rengini açması mümkün değildir :lol:

Beyaz ten VG için dezavantajdır. Hiç bir zaman buğday veya esmer tenli arkadaşlarımız gibi kasları belli olmaz. En basit örnek yarışmalara hazırlanan abilerimizdir. Hepsi ten boyası sürüpte çıkarlar podyuma

şu an yakışıklı diyince akla kimeler gelio?
ilk etapta eskiden tom cruse sonraları bredd pitt
türkiyede ? kıvanç tatlıtuğ

sorunun cevabını almış oldun

Beyaz ten VG için dezavantajdır. Hiç bir zaman buğday veya esmer tenli arkadaşlarımız gibi kasları belli olmaz. En basit örnek yarışmalara hazırlanan abilerimizdir. Hepsi ten boyası sürüpte çıkarlar podyuma

Konu başlığında ki soru çok açık. Beyaz ten erkeklere yakışır mı? Kimine yakışır kimine yakışmaz ama beyaz tenli bir insan güneşlenerek ya da solaryuma giderek daha koyu bir ten rengine sahip olabilir oysa koyu tenli bir insan kendi rengini açamaz. VG için dezavantaj demişsin bu dezavantaj yalnızca görsel açıdan. Onu da zaten kapatmak mümkün. Beyaz tenli olmayı böyle spesifik durumlara indirgeyecek olursak, en basitinden lazer epilasyonu düşünebiliriz. Beyaz tenliler lazer epilasyondan maksimum verim alabilirken koyu tenliler çok daha az verim alabiliyorlar.

Konu başlığında ki soru çok açık. Beyaz ten erkeklere yakışır mı? Kimine yakışır kimine yakışmaz ama beyaz tenli bir insan güneşlenerek ya da solaryuma giderek daha koyu bir ten rengine sahip olabilir oysa koyu tenli bir insan kendi rengini açamaz. VG için dezavantaj demişsin bu dezavantaj yalnızca görsel açıdan. Onu da zaten kapatmak mümkün. Beyaz tenli olmayı böyle spesifik durumlara indirgeyecek olursak, en basitinden lazer epilasyonu düşünebiliriz. Beyaz tenliler lazer epilasyondan maksimum verim alabilirken koyu tenliler çok daha az verim alabiliyorlar.

Eeee dediğiniz gibi soru çok açık. Sizin dediğiniz şey HER DURUMDA AVANTAJDIR. Bu sözü bana açıklarmısınız? Koyu tenli biri belirli operasyonla beyazlaşabilir. jackson bakınız araptı..

Back
Yukarı