Erkeğin Goğus kılları olmalı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan scorpi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kıllı Goğus mu Kılsız Mı

• Total voters
    1.048
akşam akşam gögüs kıllarının gögüs kaslarına etkisini araştırırken gördüm ve hortttlatayım dedim hortla konu hortlaaa

bu karşı tarafın bakısına gore degısır =))

Göğüs kılı bana göre pek hoş durmuyor az olsa belki ama kılsız bence daha güzel duruyor ki body yapan birinde

Göğüs kılıda benim hoşuma gitmiyor o yüzden devamlı alıyordum baktım olacağı yok epilasyon işine girdim. Tabi bu kararı vermemdeki en büyük etken bu sporu yapmam. Eğer bu sporla uğraşıyor olmasaydım kesinlikle hiçbir zaman almazdım.

Göğüs kılıda benim hoşuma gitmiyor o yüzden devamlı alıyordum baktım olacağı yok epilasyon işine girdim. Tabi bu kararı vermemdeki en büyük etken bu sporu yapmam. Eğer bu sporla uğraşıyor olmasaydım kesinlikle hiçbir zaman almazdım.

sonuç ne oldu.. memnun kaldın mı? tamamen gitti mi??

valla benim fazla bir seçeneğim yok kıl fakiri olduğumdan :D
doğru dürüst kıl bir tek bacaklarımda var kollarım çoğu kızın kolundan daha güzel :D

üst göğüste bitiyor bence iş..üst göğüste dolgun bi görünüm varsa ve ten bronzsa , olan kılları da paraya kıyıp lazerle aldırmak en mantıklısı..Ama üst göğüs dolgun değilse ,çelimsiz ve cılız bi vücut yapısı varsa onlar dışarı çıkmasın :D benim yorumlamam bukadar

tüysüz erkek olmaz,çocuk gibi gelir gözüme
tabi recep ivedik gibide olmasın
ama günümüz erkekleri gibi,kaş manikür pedikür
çok itici geliyor bunlar bana..

allahım bunu hangi mantıkla yazmışım acaba :D

erkek arkadaşıma kıllı görmüyüm seni diyorum şimdi, tüysüz olmak iyi arkadaşlar :D

Kıl kökleri proteinle beslendiğinden kas gelişimini azda olsa etkiliyor diye okudum bir çok yerde. Ben VEET Tüy dökücü sprey kullanarak ayda 2 kez falan alıyorum çok rahat oluyo ve 0 tüy kalıyo ürün 20TL gibi bişe ve 1 kutuyu 2 seans kullanabilirsiniz tavsiye ederim.

Back
Yukarı