Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valla benim vücut komple kıllı göğüs ve bacaklar(ön-arka) ama saç traş makinesi sağolsun 1-2 ayda bir traş ediyorum.
Fakat bence erkek dediğin kardeşim birazda kıllı olur yani hatta ne çıktıysa öyle kalsın doğallık en iyi yani.. Ha eğer profesyonel anlamda vücut var ise ona söz yok zaten fazla yoktur öyle kişilerde kıl tüy vs..
Çözüm olarak şöyle bi büyük fıçı yok mu içine girip çıksak tertemiz olur tek bi seferde
Arkadaşlar; bu arada arkadaşla bu kıldan tüyden bahsederken yanımıza bi geldi ve kendisinde hiç kıl yok dedik hocam epilasyon falanmı yaptırdınız? - "Yok" dedi "benim zaten kıllarım azdı birde spora erken başladığım için vücudum sıkılaşınca tüylerin çıkmasına engel oldu" dedi , sorum şu ki sizcede böyle birşey olabilirmi ?Vücut sıkılaşınca tüylerin çıkması zorlaşırmı??
ya arkadaşlar birisi bana şu ağda ile sir ağda arasındaki farkı anlatabilirmi ne fark var bunların arasında ikiside ağda değilmi bide bu sir ağda evde yapılmıyormu.
ya arkadaşlar birisi bana şu ağda ile sir ağda arasındaki farkı anlatabilirmi ne fark var bunların arasında ikiside ağda değilmi bide bu sir ağda evde yapılmıyormu.
sir ağda bildiğim kadarı ile tela tarzı bir kağıt üzerine sürülen daha az yoğun bir ağda .. normal ağda küçük plastik kutularda satılır..suda ısıtılıp eritildikten sonra çıplak el ile uygulanır..
sir agda tabii ki evde de yapılıyor ama bayanlar bu işleri bir konsorsiyum halinde yaptıkları için, hem acıyı paylaşıyorlar, hem de birbirlerinin elle kendi kendine ulaşılması mümkün olmayan yerlerini de alıyorlar.
Hem de bir insan kendi vücuduna o acıyı hissettirmeye cesaret edemedigi için bandı kavlatacak birinin yanında olması daha iyidir.
Maalesef etrafımda böyle konsorsiyum olacak birilerini bulmadıgım için mesela ben evde yapmadım hiç.Ne dersiniz arkadaşlar toplansak da evde bir sir agda partisi mi versek
tamam dostum pilavdan dönenin kaşıgı kırılsın madem bu işe başladık acısınada katlanıcaz ama çok acıtmazsın umarım die düşünüyorum çnkü bu işin bide tersi var hehe
Sir ağda bildiğimiz çam ağaçlarında bulunan reçinelerin içine çeşitli maddeler ekelenerek yapılan "epilasyon" işleminin yardımcı elemanıdır ve kıllar 1 ay gibi bir süre dolmadan tekrar çıkmaya başlarlar. Normal ağda ise sir ağdaya göre etkisi daha az olan bir yöntemdir ama hassas ciltlerin sir ağda kullanmamasını öneriyorum çünkü sivilcelenme çok fazla oluyor ve kıl dönmeleri de cabası. Şunu da söylemek istiyorum acıdan korkan ve üşenen arkadaşlar tüy dökücü kremler kullanıyorsunuz piyasa da bir çok örneği var ama bunların jiletten farkı yoktur kılların sadece derinin üst tabakasında bulunan kısımlarını diplerini çürüterek kopmalarını sağlarlar ve bir daha ki çıkışta daha sert olurlar. Ağda ise tüyleri kökünden alır ve geç çıkmalarını sağlamaklar birlikte incelmelerini sağlar. Sir ağda zor bir kullanım gerektitir evet bantlar ısıtmalar ön hazırlıklar vs.. ama size daha kalıcı bir çözüm sunar. Şunu da belirtiyim klasik ağda yöntemine nazaran artık kartuşlu ağdalar var ve size bunları öneriyorum örneğin "Vivol" sir ağda seti ısıtıcısı kartuşları temizleme yağı ve ağda bezi içeriyor fiyatıda oldukça uygun 45 ytl civarı. Eğer lazer epilasyon için verecek paranız yoksa ve kıllardan nefret ediyorsanız estetik açından rahatsız hissediyorsanız sir ağdayı tercih edin. Bu konuda deneyimli olduğumu düşündüğümden yardımcı olmak istedim.
herkeze merhaba arkadaşlar göğüsümde felan 4 cm felan kıl var oraya sir ağda ve bioder yapsam ne kadar sürede cıkar ve cıkarken kirli sakal gibi cıkarmı ? ve daha sık cıkarmı yoksa seyrelme olurmu yardımcı olursanız cok sevinirim..