Erkeğiz Diye Kimse Sir Ağda Yapmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emasbb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

emasbb

Guest
beyler duyduguma gore sır agda yapıldıgı zaman bayaa gec cıkıyormus ve ayrıca azaltıyormus bır kac bılene sordum onlarda aynısını soledıler fakat nereye haber gondersem bayan kuaforlerıne sadece gogusumdekı kıllar ıcın hıç bır yer prensıp geregı yapmıyormus. alalalah ne olcaka 15 dak. ayırsalar aslında yok denecek kdr az ama ben yaza gırerken aldrmak ıstıyorum.nasıl yapsak acaba kadın kılıgına gırıp mı gıtsek :lol:

valla bilader herşey paraya bakar fazladan ceplerini doldurursan (rüşvet gibi bişi :D )çoğu yer teklifini kabul edebilir

Bu sorunun antreman ile ilgisi ne?

EDIT: Taşındı.

İllaki bir yere gitmene gerek yok , marketden al bir tane kağıdına sür üzerinde yazıyor zaten miktarı ; kılların çıkış yönünün tersine doğru çek. Ama ilk defa alacaksan canın çok yanar benden söylemesi özellikle koltuk altına tavsiye etmem .

ya evde yapmak zor cunku onun bır makınası varmıs agda kurumadan hemen yapılormıs evde hemen kururmus.

Marketlerde "Veet" yokmu ?

Bildigim kadariyla her ülkede bulunuyor yaklasik bir yildan berri Veet Men Danimarka Marketlerinde bulunuyor. Hazir olarak yapistirici kendim kullandim dogal olarak daha gec cikiyor yanliz killarin ters cikma riski var bu nedenle Acne cikma riskide cok büyük. Ben bu nedenle biraktim.

arkdslar buldum walla bırını eve gelıp yapacak haftaya cokta ıyıymıs okuluna falan gıtmıs

Veet cremi kullanirsan fazla kalirsa vucudu yakabiliyor, burada tazminat bile isteyen oldu.

ama fazla tutmamak bizim elimizde olan bişey. Yani kökü kuvvetlendirmediği surece ya da cilt-deri kanserine yol acmadıgı surece kullanılabilir derim ben.

emasbb dedi:
arkdslar buldum walla bırını eve gelıp yapacak haftaya cokta ıyıymıs okuluna falan gıtmıs

BU İŞLERİN OKULUDAMI VAR? İLK DEFA DUYDUM VAY BE HER İŞİN OKULKU VAR ARTIK KAÇ PARAYA YAPACAK PEKİ

tamam kadınlar bu işi yapıyorda genelde bacak vs..erkekler gibi göğüslerinde kıl (tüy değil yalnız) çıksaydı yinede yaptırırlarmıydı sormak lazım..bacak göğüs kadar acı vermez diye düşünüyorum..

ama tabi cesaret eden varsa kimyasalların yanında ağda bir numara bence..uzun süreli ve kılları sertleştirmeyen çözüm..

Kosmetolog´lar yokmu trde ?

kuaförluk okulunda varmıs orda her seyı ogretıyorlarmıs 20 ytl ye yapacak ust ve altı ama ben sadece ustu aldrmayı dusunuyorum sımdılık ayakları belkı yaza dogru

arkadaşlar, bayan olarak konuya el atayım istedim.
veet sir ağda bantları var, onları kullanın...
yannız ağdayı ciltte fazla bekletmeyin, cilte bastırarak yapıştırın, 10 sn iyice bastırın ve sonra hızla tüylerin ters yönünde çekin...
yok ben ağda yapamam, beceremem derseniz annenizi veya kız kardeşinizi eczaneye gönderin...
rusma die bi tüy dökücü var, onu kullanın...
zamanında Osmanlı İmp.nda haremde kullanıorlarmış :D

Bu arada burda bir ince mesele var hala kıl ile tüy karıştırılıyor. Şimdi açıklayın tüylerimi yok edeceğiz kıllarımı. Bayanlar kolay tüyleri uçursunlar reklamlarda tüylere son desin. Ama biz erkeğiz kıl var 8)

sesil dedi:
arkadaşlar, bayan olarak konuya el atayım istedim.
veet sir ağda bantları var, onları kullanın...
yannız ağdayı ciltte fazla bekletmeyin, cilte bastırarak yapıştırın, 10 sn iyice bastırın ve sonra hızla tüylerin ters yönünde çekin...
yok ben ağda yapamam, beceremem derseniz annenizi veya kız kardeşinizi eczaneye gönderin...
rusma die bi tüy dökücü var, onu kullanın...
zamanında Osmanlı İmp.nda haremde kullanıorlarmış :D
madem aramızda bu konuda bilirkişi diyebileceğimiz bir arkadaşımız var ;
anladığım ve bildiğim kadarıyla (tabi denemedim :D)
ağda=acı ama no pain no gain :)

bahsettiğiniz bu bantlar daha zayıf kıllar için (tüy) , yada öylemi?
wolveron2'de bahsetmiş malum erkeklerde sert göğüs kılları ve hatta omuz ve sırt kılları vardır..bu bantlar zayıf ve yetersiz kalır mı? (buarada kendimi garip hissetmeye başladım :lol: )

hmm wolveron2 güzel bir konuya değinmiş...
ben bu kısmını tahmin edemedim...
ewt erkeklerdeki tüyler daha kalın...
o zaman ağda bantları almayabilir...
o zaman weet ve tüy dökücü denemeyin, tüy dökücüler jilet gibi tüyleri sertleştirir...
en iyi çözüm ağda...
marketten ağda alın, soğuk ağda olsun, 2 ytl felan...
ilkinde annenize ya da sevgilinize felan yaptırın, bezle yapsın ama...
sora siz kendiniz yapabilirsiniz...
1 ay tertemis :)

Back
Yukarı