Erkek gibi vg yapanlara özel müzikler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xaedos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

xaedos

Üye
Aylardan beridir bir çok forumların müziklerine bakıyorum bana hiç hitap etmiyor, daha doğrusu paylaşan kişiler pop-lirik-techno-ambient vs. tarzı müzikler paylaşıyor, iyi parçalar ise genellikle bilindik müzikler olduğundan istediğimi bulamıyorum.ağırlık kaldırırken bana etkisi olmuyor hatta arabesk paylaşanlar bile var. Paylaştığım müziklerin hitap ettiği kesim deadlift-squat yapan ve hardcore antrenman yapanlaradır. beline kemer eline eldiven takıp ayna karşısına geçip kendini çeken tiplere ve ağır kaldıramayan muhallebi çocuklarına ne yazık ki hitap etmeyebilir. bana göre sadece trap-rap müzik dinlenilmeli, bazı rock parçalar iyi oluyor ancak çok fazla seçenek yok bana göre.

xaedos, çalışma mantalitemiz benziyor fakat zevkimiz tamamen farklı :) bol ritmli metal müziğin yerini hiç bir şey ile dolduramıyorum şahsen.

Şimdi düşün, 110 kg bench, son setin ve son 2 tekrardasın. Kulaklıktan bağırıyor "Tanrı korudu beni savaşlarımda, kılıcım kazandı bu sevdamda.". O motivasyonla o barı tavana çakarım ben :D

müzik işi zevk ve tarz işi,takım tutmak gibi, kimisi siyah beyazı sever, kimisi sarı lacivert ,kimisi sarı kırmızı ,kimisi bordo mavi
örnek olarak kendim rap müzikle antreman yaptığımı hayal edemiyorum,o müzik orda çalarken spor yapma motivasyonu falan kalmaz bende
beni spora teşvik edecek müzikler bunlar

xaedos, çalışma mantalitemiz benziyor fakat zevkimiz tamamen farklı :) bol ritmli metal müziğin yerini hiç bir şey ile dolduramıyorum şahsen.

Şimdi düşün, 110 kg bench, son setin ve son 2 tekrardasın. Kulaklıktan bağırıyor "Tanrı korudu beni savaşlarımda, kılıcım kazandı bu sevdamda.". O motivasyonla o barı tavana çakarım ben :D

Bence bu sporun %20si müzik. Geçen su geçirmez kulaklığımi nemli esyalarimin arasına bırakmıştım 2 gün calismadi. Servise götürmeyi planlarken çalıştı . 2 gün boyunca idman yapamadim, şuan kulaklığa spor ve havuz sonrası özel olarak mudahale ediyorum. Kız arkadaşımdan değerli çünkü XD

Verdiğin muzik çok iyi ekledim çalma listeme. Dombıra remix dinliyordum zaten tavsiye ederim. Buna benzer başka savaşa gider gibi müzik önerin var mı?

Verdiğin muzik çok iyi ekledim çalma listeme. Dombıra remix dinliyordum zaten tavsiye ederim. Buna benzer başka savaşa gider gibi müzik önerin var mı?

Grubun diğer şarkılarını da deneyebilirsin. Aq Büre isminde bir ekip daha var, Yaşru'ya oldukça yakın. Belki iskandinav pagan müziklerini önerebilirim.
Bu da iskandinav grubundan sevdiklerimden.

Son bir kaç gündür buna takıldım ben.

Yaşru iyidir, atalara şarkısının nakaratı ve arada gelen şamanistik bölüm beni benden alıyor

Back
Yukarı