qualitasspa yeni açılan bir yer technogym ekipmanları ile çalısıyorlar eskişehirdeki en yeni spor salonu ve gayet kaliteli bir yer hocalarindan biri de bu sene yarsmaya hazrlanıor dye duymştm
Arkadaşlar esjim gold denen mekan . Anadolu üniversitesi eğitim fakültesine çok mu uzak ?
Ve fiyatı nedir.
Ben kafamda dayusa diye bir yeri tasarladım.Pişman olur muyum ?
Dayusa hakkında katılıyorum..Çok uzak değil ama yakın da değil öyle söyleyeyim. Fiyatı en son 80 tl idi ama değişmiş de olabilir.
Dayüsaya gitmeyi ben de düşünüyordum bir ara ama gezdikten sonra kararımı değiştirdim bana basık geldi bir de üniversiteye yakın olduğu için çok kalabalık oluyor. Ben fitlife diye bir salona gidiyorum çok da memnunum tavsiye ederimfiyatı da aylık 80 tl.
Arkadaşlar JKD sport club derim hocası ilgili gayet iyi bi salon fiyatıda uygunnn gerçekdenn. valiliğin orda hem çarşı göbeği... adalet ilk öğretim okulunun orda sorun gösterirler. gelin beraber spor yapalımArkadaşlar universite için eskişehir'e geldim. Ama bir türlü salon göremedim ne çarşı tarafında ne oturdugum bölgede. Bu konuda lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Özelliklede Osmangazi universitesine yakın veya tramway ile gidip indiğimde pek yürümeyeceğim biyer olursa , malum hava fazlasıyla soğuk. Şimdiden çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için.
NOT: Forumda eskişehir salonlarıyla ilgili bir kaç konu gördüm fakat 2008 tarihli idi. O yuzden tekrar açma geregi duydum yalnış yaptıysam affola.