Ahmets, ne yapman gerekir bilemiyorum, yukarida da belirttigim gibi bende cok acemiyim. Ama bildigim birsey var ki, bu forum gercekten aklindaki her soruya yanit verebiliyor. Cok seviyeli, kaliteli ve genis icerikli bir bilgi alanina sahip gercekten.
Bende ne yapacagimi bilemiyordum, hos hala tam olarak bilemesemde, en azindan bir baslangic noktasina sahibim su an; forumdaki bilgiler ve aklima takildiginda cok kisa zamanda ihtiyacim olan bilgiyi deneyimleriyle birlikte saglayan buradaki arkadaslar sayesinde, bunun icin herkese tekrar tekrar tesekkur ederim.
Forumda biraz gezinmen bile aklinda bazi seyler belirmesine yeterli olabiliyor; beslenme programin, baslangic(en alt seviye) antreman programlari, karsilasilabilen zorluklar, baslangictan dogabilecek vucudunun verecegi ve seni panik yapabilecek tepkiler

, ne bileyim abi yiginla bilgi var, gercekten zaman ayir ve oku okuyabildigin kadar, burada gercekten deneyimli, bilgili ve yardimci olmaya gayret gosteren cok ozel insanlar var, kacirma derim ben.
Ben su an;
Beslenme forumlarini okumaktayim acikcasi.
Diger yandan
antreman olarak, yanilmiyorsam Flexor du adi, sabit mesajlardan bulursun, yeni baslayanlar icin bir antreman programi yapmis, onu uyguliyicam, yani en azindan benim acemilikten ote bilgilerimle hazirlayacagim dandik dundik programdan cok daha ise yarar diye dusunuyorum su an icin. Zamanla, biraz birseyler ogrendikten sonra, gerekirse, ve eger gercekten uygulamamin daha cok ise yarayacagina inanirsam kendi programimi yapabilirim belki, bilemiyorum su an icin, buna karar verebilecek bilgi ve deneyime sahip degilim henuz.
Zamanla gelismeleri anlatmaya calisirim, ama daha birkac gun oldu daha cok erken
Ahmets, kolay gelsin sana da, yilma sende, kim ne derse desin vazgecme yapmak istediginden. Azim et, oku. Gercekten forumdaki bazi seyleri sadece okumak bile gaza getirebiliyor

ve bende gelismek istiyorum diyerek hevesin daha da artiyor ve daha cok caba sarfetmeye, programlarina daha cok uymaya, ve beslenmene daha dikkat etmeye calisirken buluyorsun kendini, edindigim tecrube budur
Bence; herkes ister, istemekten daha cok sey yapan kazanir