Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar.Uzun süredir bu sporla uğraşıyorum,araştırıyorum.Tek sorunum şu ana kadar bir devamlılık yakalayamamak oldu.Şuan iyi gidiyorum.Antrenman ve Beslenme programlarımı kendim yazıyorum.
Spora hastalık ve birtakım rahatsızlıklardan dolayı ara vermiştim.Ama normal yaşamak beni pek mutlu etmedi.Tekrar düzgün bir yaşantının içine girmeye karar verdim.Ve 1 buçuk ay önce tekrar başladım:
İlk (2)antrenmanımı FULL BODY yaptıktan sonra.Yaklaşık 4-5 hafta SPLIT PROGRAM uyguladım.
Antrenmanlarımı 4 Gün olacak şekilde evde yaptım.Kaçırdığım antrenman neredeyse olmadı.Lakin beslenmeye de pek dikkat ettiğimi söyleyemem.
Bu bağlamda da vücudumun hamını atmak ve biraz toparlanmaktan öteye geçemedim.
Şuan da TEK ADELE SİSTEMİ ile çalışıyorum.

PROGRAMIM BU ŞEKİLDEDİR.
Bacak eksik oluyor nispeten diğer bölgelere göre biliyorum.Ama yapacak birşey yok.Eğer evde çalışırsam bu şekilde oluyor.Salonda çalışırsam.
sırt gününden sonra makinelerle ayarlıyorum.
Onun dışında:
İLK SET ISINMA
2.SET AĞIRLIK ARTTIRARAK
3. VE 4.SETLER MAKİSMUM AĞIRLIKLA
5.SET DE DROP SET OLARAK YAPIYORUM.
KARIN HAFTADA 2 GÜN KESİN ÇALIŞIYORUM.ARTIK HAVALAR ISINMASIYLA BERABER KARDİYOYU DA DESTEKLEMEK İÇİN HAFTASONU KALKAR KALKMAZ YAPMAYI PLANLIYORUM.
Tek adele çalışmak daha rahat oluyor.Vücudum da yağlı ama bölgesel tamamen yağ tulumu değilim.İdealin biraz altında yağ oranım.Amacım hacim kazanmak.
Beslenme programını günlük güncelleyeceğim burda.Gün gün yazmayı planlıyorum.
Sizce hacim kazanmak ve yağ yakmak için uygun mu.(Bu noktada beslenme programı da devreye giriyor.BESLENME PROGRAMINI PAYLAŞTIKTAN SONRA CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM.)
----------SS leyip attım çünkü diğer türlü tuhaf duruyordu---------
Spora hastalık ve birtakım rahatsızlıklardan dolayı ara vermiştim.Ama normal yaşamak beni pek mutlu etmedi.Tekrar düzgün bir yaşantının içine girmeye karar verdim.Ve 1 buçuk ay önce tekrar başladım:
İlk (2)antrenmanımı FULL BODY yaptıktan sonra.Yaklaşık 4-5 hafta SPLIT PROGRAM uyguladım.
Antrenmanlarımı 4 Gün olacak şekilde evde yaptım.Kaçırdığım antrenman neredeyse olmadı.Lakin beslenmeye de pek dikkat ettiğimi söyleyemem.
Bu bağlamda da vücudumun hamını atmak ve biraz toparlanmaktan öteye geçemedim.
Şuan da TEK ADELE SİSTEMİ ile çalışıyorum.

PROGRAMIM BU ŞEKİLDEDİR.
Bacak eksik oluyor nispeten diğer bölgelere göre biliyorum.Ama yapacak birşey yok.Eğer evde çalışırsam bu şekilde oluyor.Salonda çalışırsam.
sırt gününden sonra makinelerle ayarlıyorum.
Onun dışında:
İLK SET ISINMA
2.SET AĞIRLIK ARTTIRARAK
3. VE 4.SETLER MAKİSMUM AĞIRLIKLA
5.SET DE DROP SET OLARAK YAPIYORUM.
KARIN HAFTADA 2 GÜN KESİN ÇALIŞIYORUM.ARTIK HAVALAR ISINMASIYLA BERABER KARDİYOYU DA DESTEKLEMEK İÇİN HAFTASONU KALKAR KALKMAZ YAPMAYI PLANLIYORUM.
Tek adele çalışmak daha rahat oluyor.Vücudum da yağlı ama bölgesel tamamen yağ tulumu değilim.İdealin biraz altında yağ oranım.Amacım hacim kazanmak.
Beslenme programını günlük güncelleyeceğim burda.Gün gün yazmayı planlıyorum.
Sizce hacim kazanmak ve yağ yakmak için uygun mu.(Bu noktada beslenme programı da devreye giriyor.BESLENME PROGRAMINI PAYLAŞTIKTAN SONRA CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM.)
----------SS leyip attım çünkü diğer türlü tuhaf duruyordu---------