Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Her sabah omlet yumurta ile yediğim yulaftan nefret ediyorum. Her sabah 100 gram yemek zorundayım. Sütle denedim olmadı, yoğurtla denedim olmadı yumurtayla da olmuyor. Çok atınca ekmekten başka bişey yemiyor gibi oluyorum. Harika bir ürün fakat tadı berbat. Tüketimini kolaylaştırmak için önerebileceğiniz birşey var mı? Not: Whey protein kullananlar için forumda Despo bir tarif vermişti.
Sade sütle beraber tüketiyordum. Son zamanlarda kuru üzüm ve kuru kayısı da ilave ediyorum. Tadı gayet güzel bence. Sütte 5 dk. kadar bekleyince tam kıvamında oluyor benim için.
sabah 4 yumurta 100gr yulaf 50gr lor yiyorum gayet güzel de oluyor. 1 yumurtanın tamını alın 3 tanede beyazını 100gr yulafı dökün çırpın hepsini bi kapta daha sonra tavaya çok az bi zeytin yağı dökün 1 tatlı kaşığı. zeytin yağını silmeyin sabahları en az bir yemek kaşığı zeytinyağı ye diyorlar ama fazla olmasın diyorsanız bir tatlı kaşığının zararı olmayacaktır daha sonra loru atıp karıştırırarak pişirin en sonra güzelce yiyin.
yoğurtla ise yoğurtu koyun aşırıya kaçmadan 100 gr yulaf koy sonra içine kuru üzüm 2 adet muz dilimleyin yiyin gayet güzel oluyor. portakalda ekleyebilirsiniz. meyvesiz yenmez.
yerken damağa yapışması yok mu bi de adamı deli ediyor. tadı zaten berbat, kıyılmış odundan farkı yok. ama çok faydalı olduğu kesin. ben de süt, muz ve balla karıştırıyorum. tatlandırınca bişeye benziyor
</div>
Eti lifalif'in yulafını tüketiyorsanız.Lifalif'ten şaşmayın derim.
Değişiklik olsun diye aktardan açık yulaf ezmesi aldım ne tadı güzel nede yemesi kolay.Kabuk gibi bişeydi yiyemedim paketin yarısı ziyan oldu.Bayattı sanırım.
Şimdi tekrar lifalif aldım tadı kıvamı herşeyi çok iyi.Pehlivanoğlu'nda 3,4 lira şuan indirimli yazıyor ama normali zaten 3,5 liraydı bayağı indirim yapmışlar..
Bende bu lifalif in çikolatalısını yiyorum. Her sabah ben çikolatalısını yerden, babamda karşımda koca bir tabak sadesini yiyor. Ayrıca o gün iyi beslenemediysem salona gitmeden 1,1.5 saat öncede yiyorum. Nede olsa çok sağlam bir karbonhidrat kaynağı. Size tavsiyem bunun sadesini benim gibi yiyemiyorsanız, çikolatalısını kesinlikle öneririm. Hatta bazen çikolata krizine girdiğim oluyor. O zamanlarda da bunu yiyorum.