AmericanHistoryX
Üye
bi türlü bulamadım kipa express marketler vs nerede bu yahu ?
Dia'sa larda 3.60 Tl ye bulabilirsinn..
Gross'larda da aynı fiyat.
sabahları kahvaltı vazgeçilmezim 80-100 gr. ı 5 dk sütte bekletince gayet iyi gidiyor.
>>> Kilo Almak İçin birebir dediler eğer işe yarıyorsa hedefim olan 80 KG a Ulaşmak İçin Baş ucu Besinlerimden biri olucak![]()
arkadaşlar burda anlamadıgım birsey var bu üründeki protein bitkisel protein ve benim bildiğim kadarıyla spor yapanlar icin asıl onemli olan hayvansal proteinler değil miydi o zaman neden bu ürünü bu kadar kisi kullanıyor ?
insanların bu ürünü tercih etme sebebi kaliteli karbonhidrat içermesi. kahvaltıda yeterli miktarda bu üründen kullanırsan vücudunun gün boyunca ihtiyaç duyduğu enerjiyi sağlamış olursun.
peki kilo almak istemeyen biri için uygunmudur bu urun?
Her sabah omlet yumurta ile yediğim yulaftan nefret ediyorum. Her sabah 100 gram yemek zorundayım. Sütle denedim olmadı, yoğurtla denedim olmadı yumurtayla da olmuyor. Çok atınca ekmekten başka bişey yemiyor gibi oluyorum. Harika bir ürün fakat tadı berbat. Tüketimini kolaylaştırmak için önerebileceğiniz birşey var mı? Not: Whey protein kullananlar için forumda Despo bir tarif vermişti.
ben whey protein le alıyorum bu ara vanliya ice cream aromalı protein kullanıyrum, sabahları tadı guzel oluyor hem proteini hem yulafı aynı anda almıs oluyorum. dene istersen tabi daha guzel tarifler vardır..onlarla daha lezzetli hale gelebilir.![]()
hangi merka proteini kullanıyorsun ?
protein markalarından cookie&chips aroması alan oldumu aranızda hiç?
optimum whey gold alıyorum, cookie&chips hiç denemedim ama genel anlamda çikolata dışında tadların cogu bir sure sonra bayıyı (örn. çilek-muz / çilek vs.) ama vanilya-icecream hiç baymadı tadıda gayet hos, tavsiye edebilirim![]()