ETİ Lifalif Yulaf Ezmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gakkos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çoğu diyet listesinde yulaf kullanılıyor ama kilo almak içinde önerilmiş.Hangisi geçerli acaba?Mantıklı düşünüldüğü zamanda 100gramında yaklaşık 350 kalori var ve de kilo almak için birebir duruyor.Kilo almak için keçiboynuzu pekmeziyle birlikte yenilebilirmi?

2 ton balığını 100 gr yulaf ile karıştırın üzerine biraz havuç rendeleyip nar ekşisi sıkın.Alın size hem 30gr civarı protein içeren ve 60 gr karb içeren bomba :)

2 ton balığı derken kaç gr ton dan bahs ediyprsun?
160 grmında sadece 26 gr protein varda ton balığının.
sen 2 ton + 100 gr yulafa : 30 gr demişsin

Tadını artırmak istiyorsanız nestle müslide olabilir :)

563a36bd-0ecc-4b24-a6fd-28b68a5ac5d1-musli-sade.jpg

enerji 1525k
Protein 11.2
Yağ 6.7
lif 9.2
karbonhidrat 63.9
şekerler 14.9

Haftaiçi hazırlamasıda kolay olduğu için hemen hemen hersabah tüketiyorum. 100 gr yulaf ezmesi+yağsız süt+ 1 kaşık bal+ 30 gr kadar ceviz..bence gayet başarılı.

1 servis whey süt karısımını sabah kalkar kalkmaz 100 gr yulaf ezmesiyle kaıstırır yerim. bundan bir bir buçuk saat sonrada yine acıkıyorum o zamanda normal bir kahvaltı yapıyorum. bunu sabahın dışında bazen arar ogun gibide yapıyorum oda iyi oluyor.

Geçen gün aldım bu üründen 100 gr. kadarını blender da öğüttüm. 300 ml. süte proteini ve toz haline getirilmiş lifalifden 2 ölçek koydum. Tadında bir değişme olmadı fakat içerken parçacıklar geliyor. Birde yoğurt ile deniycem.

yulaf ile sütü karıştırınca ayrıştığı için yemesi bana zor geliyor, çözüm olarak limon suyu kullanıyorum. limon suyu sütü kesiyor ve karışım kremamsı bir kıvama geliyor, içine ceviz ve rende elma koyuyorum süper oluyor. ölçek olarak 4 tepeleme yemek kaşığı yulaf ve 1,5 yemek kaşığı limon suyu kullanıyorum, içine istediğim kıvama gelene kadar süt ekliyorum

muslı yıyın sade yulaf yıyemıyorsanız cok lezzetlı yav agzım sulandı saat 11 sabah yıcez artık :D

arkadaşlar şunu deneyin kesinlikle beğeneceksiniz; eti lifalif i rondoda toz haline getirin ve eti cicibebe yi rondoda toz haline getirerek sütle karıştırın yemeye doyamayacaksınız isteyen yarım paketi bi oturuşta bitirbilir.ben protein açısından tüketiyorum = 12,6 gr + 5,18gr + 3.1gr = 20,25 gr protein almış olursunuz 100 er gramlık karışımda. afiyet olsun

Tatlı, tuzlu her yöntemi denedim ama hoşuma giden ve zamanla baymayan bir tarif bulamamıştım.

Uzun zamandır şunu deniyorum:
Büyük bir bardak ayranın içine atıp karıştırıyorum. Biraz çörek otu ve çok az susam ekleyince ağız tadıma uygun bir karışım ortaya çıkıyor. Herkes sevmeyebilir ama yinede bi deneyin derim.

Yulaf tadı gelmiyor bile. Yogurt çorbası gibi soguk soguk gidiyor..: )

arkadaslar mesela sabahları ne kadar tuketmemız gerekiyor bu urunu ben yaklasık 5 yemek kasıgı koyuyorum 250 ml sute yeterlı mı acaba? Gramaj olarak anlamak malesef zor bıraz;(

az önce aldım bu ürünü süte şeker kattım biraz da yulaf.Leş ya resmen leş bu işkenceye katlanmak mümkün değil.Ben enerjisi için almıştım proteini yumurtadan alırım daha iyi en azından midem bulanmaz :@

Çiğ yerseniz tabiki berbat olur tadı biraz su koyup mikrodalgada pişirin 2 dk üzerinede bal koyarsanız biraz 10 numara oluyor

Çiğ yerseniz tabiki berbat olur tadı biraz su koyup mikrodalgada pişirin 2 dk üzerinede bal koyarsanız biraz 10 numara oluyor
evde mikrodalga yok.Zaten bu kadar enerji için o kadar eziyete değmez.Ufacık miktarın zor yedim nerdeee 100 gram yiycem.Yulaf ezmesini ilk duyduğumda aklıma böyle çikolata ezmesi gibi güzel bişey gelmişti :D bu kadar değişik olduğunu tahmin bile edemezdim.Bi de güzel bir güne başlamak için eti lilalif tüketin mi ne yazıyo en çok ona güldüm.Acaba bodyciler dışında hangi kişiler yer bunuduh

Bende yıllarca Lifalif yedikten sonra geçen ay Migros ta Hahne diye bir markanın müslisi ilişti, 500 gr 4.35 lira civarı ve içinde yulaf, kuruz üzüm, çekirdek tanesi var. Artık bunu yiyorum

ben sabahları nerdeyse yarım lıtre sutun ıcıne protein tozumu atıp karıstırıyorum blender ıle .sonra kase nın ıcıne 100gr yulaf 30 gr nesfit eklıorum (meyve parcalı) tadında bı sorun cekmıyorum gayet de guzel yıyorum tavsıye ederım

Back
Yukarı