Eti Burçak kepekli(üzümlü,erikli,incirli)

Link : ETi

100 gramında 8,1 gram protein var. 1 paketi 133 gram olduğuna göre 10 gramdan fazla pretin var hem de lif kaynağı kepekli olması da iyi değil mi?

Tadı da fena değil 1tlye aldım yiyorum.

şeker ve yag fazlası çok acıkırsan eti form un pirinç ve mısır patlakları var proteın oranı biraz düşük ama karbonhıdrat bakımından zengın yagsız

Besin öğeleri (100 gramda)
Enerji (Kcal) 342
Karbonhidrat (g) 82,7
Protein (g) 10,2
Yağ (g) 2,3
Lif (g) 3,9
Şeker (g) 0,2
Tuz (g) 0,8

şeker ve yag fazlası çok acıkırsan eti form un pirinç ve mısır patlakları var proteın oranı biraz düşük ama karbonhıdrat bakımından zengın yagsız

Enerji (Kcal) 342
Karbonhidrat (g) 82,7
Protein (g) 10,2
Yağ (g) 2,3
Lif (g) 3,9
Şeker (g) 0,2
Tuz (g) 0,8

Evet daha mantıklı görünüyor.

ya arkadaşım 30 gr şeker var. diyorsunda insan 30 40 50 gr şeker den obez olmaz veya ölmez. ne bu kadar şekere karşısınız ya insanın şekerede ihtiyacı var. Allah Allah çok ayar oluyorum böylelerine

dietteyseniz kalorisi çok fazla. 8gr protein alıcam diye 500 kalori almanın manası yok

Enerji (Kcal) 342
Karbonhidrat (g) 82,7
Protein (g) 10,2
Yağ (g) 2,3
Lif (g) 3,9
Şeker (g) 0,2
Tuz (g) 0,8
Bundan bir iki paket yemek 60kg olan kişinin günlük karbonhidrat ihtiyacını karşılar heralde[DOUBLEPOST=1398413596][/DOUBLEPOST]

Enerji (Kcal) 342
Karbonhidrat (g) 82,7
Protein (g) 10,2
Yağ (g) 2,3
Lif (g) 3,9
Şeker (g) 0,2
Tuz (g) 0,8
Bundan bir iki paket yemek 60kg olan kişinin günlük karbonhidrat ihtiyacını karşılar heralde

protein değeri düşük karbonhidrat ve yağ değeri yüksek bulk döneminde kaçamak yapılabilir ama definisyonda asla

Back
Yukarı