Eti Lifalif vs. Doğa Yulaf Ezmesi

Bu hafta uyguladim 2200 kalori aliyorum toplamda pazartesi bakacaz ama
Millet 3-4 bin kal bahsediyor o kadar yerse vucut yag alir ama :((( cok dikkat etmek lazim bu konuda seker e pek sicak bakmiyorum ben dogal seker bile olsa :(

Bu hafta uyguladim 2200 kalori aliyorum toplamda pazartesi bakacaz ama
Millet 3-4 bin kal bahsediyor o kadar yerse vucut yag alir ama :((( cok dikkat etmek lazim bu konuda seker e pek sicak bakmiyorum ben dogal seker bile olsa :(

Vallahi steroidsiz kaslanmak istiyorsan bulking dönemini yaşaman gerekiyor önümüz kış zaten soyunup ortalıkta gezmeyeceğimize göre bir problem olacağını sanmıyorum .

Hem ağırlık çalışıp hem cardio yapabilirsin misal ben öyle yapıyorum

Kis tam anlami ile gelsin bakacagiz ancak ne olursa olsun ben gozumle gordum 2000-2500 kalori arasi ile cok iyi sonuc alan arkadaslarim oldu . Olay dikkatli beslenmede yani beslenme isin %50 si :)

Kis tam anlami ile gelsin bakacagiz ancak ne olursa olsun ben gozumle gordum 2000-2500 kalori arasi ile cok iyi sonuc alan arkadaslarim oldu . Olay dikkatli beslenmede yani beslenme isin %50 si :)

Aynen öyle fakat şöyle bir durum var kendini iyice kaptırma normal bir insan gibi sende dondurma ye sende tatlı ye ama ayda 1 kez veya 2 kez yoksa yılın 12 ayı diyet ile geçirdiğini bir düşünsene bizde insanız sonuçta keşke baklava börek çörekler yağ ve göbek yapmasada bizde yesek ama elden ne gelir

Artik hic canim cekmiyor biliyormusun :)) alisti bunyem artik . Asagi yukari 4 aydir hazir cikolata felan yemedim :) aon 2 aydir islenmis seker kullanmiyorum :)))

Artik hic canim cekmiyor biliyormusun :)) alisti bunyem artik . Asagi yukari 4 aydir hazir cikolata felan yemedim :) aon 2 aydir islenmis seker kullanmiyorum :)))

O dediklerini ben 1 yilda sadece toplasan 1hafta tükettim ama bal ve pekmezi her gün tüketiyorum kas inşa etmek için insülin seviyemizin yüksek olması gerektiğini okumuştum

Ayrıca sütün kalorisini yanlış görmüşüm 48 kcal yazıyor yani 100 ml süt 48 kalori

Son düzenleme:
Alacak arkadaşlara bir ufak tavsiye bugünki kahvaltımda tükettim doğa yulaf ezmesini lifalifden terk farkı daha kalın olması doğa yulaf ezmesini güzel tüketmek için krep yapabilirsiniz , krep için ideal ..

O dediklerini ben 1 yilda sadece toplasan 1hafta tükettim ama bal ve pekmezi her gün tüketiyorum kas inşa etmek için insülin seviyemizin yüksek olması gerektiğini okumuştum

Ayrıca sütün kalorisini yanlış görmüşüm 48 kcal yazıyor yani 100 ml süt 48 kalori

nerde okudunuz acaba merak ettim ?

çünkü sabah ve idman sonrası dışında hiç iyi birşey değil insülin seviyesinin yüksek olması

Şuanda doğanın yulaf ezmesini yiyorum etininkinden farkı kalın olması ama değerleri daha iyi tabikide

Normalde süt+yulaf şeklinde yiyorum.

Zengin oldugum zamanlarda içine bi muz doğruyorum 10 numara oluyor.

Bu arada ektomorf um thums:

Açıkçası 3gündür Doğa'yı hiçbirşeyle karıştırmadan yiyorum. Fındık fıstık misali kahvaltıdan sonra tabağın içine koyup hiçbirşeyle karıştırmadan tüketiyorum. Benmi çok midesizim acaba :D

Yalnız değilsin :) sen yine kaseye koyuyorsun ben direk paketten 1 avuç alıp yiyorum zaman yok napalım :)

beyler diyet dönemindeyim sabah kahvaltısında doğa kullanmıyı düşünüyorum sadece doğa mı yemeliyim yoksa yanında biraz salatalık domates 1 haşlanmış yumurta tüketsem sorun olurmu birde kasenin içine koyarken bunu nasıl ölçülüyoruz

arkadaşlar yulaf ezmesini blendersız toz haline getirmek, çekmek mümkün mü? şuan elimde blender yok. başka öneri varsa sevinirim.

herkese iyi çalışmalar.

Back
Yukarı