Etsiz çiğ köfte 100 gr da 29 gr protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EZEL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EZEL

Üye
bim den aldığım m.z. ege marka çiğ köftenın üzerinde ki besin bilgileri 100 gr da şu şekilde

enerji 200
protein 29
yağ 5.7
karbonıtrat 8.8

sizce nasıl ? protein deposu =)

bim den aldığım m.z. ege marka çiğ köftenın üzerinde ki besin bilgileri 100 gr da şu şekilde

enerji 200
protein 29
yağ 5.7
karbonıtrat 8.8

sizce nasıl ? protein deposu =)

biyolojik değeri yüksek olan proteinleri seçersen daha çok verim alabilirsin, eğer gerekli supplementler de kullanılıyorsa bitkisel protein almaya da gerek olmadığını düşünüyorum, tabiki de vücudu alıştırmamalı arada bir tüketilmeli ama hesaba katmamak gerekir bence.

Bence hesaba katmak gerekir ama ne zaman kullanılması gerektiğini bilmek gerekir. Tutup da antrenman sonrası almamak ya da kahvaltıda almamak gerekir. Lakin öğlen yemeğinde ise gayet alınabilinir. Söz konusu ürün içinse hazır gıdalara karşı olduğum için şahsen tercih edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Tabii dolaşırken aklınıza düştüğünde de arada alıp yemekte de fayda var. Yasakları biraz da delip lezzetleri de tatmak gerek...

yağı gereksiz fazla kendim evde bulguru haşlayıp salça ile karıştırsam daha iyi, hazır kaplarda satılan mezelerde koruyucu maddede var zaten ama genede teşekkürler topic için

mercimek ye onun yerine o belkide mercimek köftesidir oda olablir

Dün akşam eve dönerken cebimdeki fazla bozuklukları fark ettim. Girdim Bim'e bu çiğ köfteden aldım. Akşam iki tabak nuggetlı pilavın üstünde 8 parça yedim. Gayet hoş oldu. Tadı güzel, parçalar lokmalık. Her hangi bi beslenme açığını kapatmak için yemedim, ağız tadımız yerine gelsin diye götürdüm :)

onun bunu bilmemde dediğin çiğ köfte hayatımda yediğim tüm çiğköftelerin içinde en berbatı çok iğrenç bi tadı var

onun bunu bilmemde dediğin çiğ köfte hayatımda yediğim tüm çiğköftelerin içinde en berbatı çok iğrenç bi tadı var

sen yanlış bişey yedin heralde. biz bimde satılan mz. ege çig köfteden konuşuyoruz. tadı harika bence.

bende bugün aldım.ürün protein ihtiyacı için kullanılabilir bir ürün sanırım.yalnız çok acı açıkçası ben pek zevk almıyorum yerken.

bende bugün denedim ve sonra hemen gelip yazıyım dedim.:D Tadı bence güzel idare eder yani ama 5 6 taneden fazla yenmiyo hararet yapıyo :D Protein hesabına da katılabilir bence ki 100 gr da 29 gram protein az bişey değil.Hesapladım içinde 16 parça var ürün 350 gram parçalrın bir tanesinde yaklaşık 5 gram protein var :).Bir öğün değilde gezinirken bi iki parça atsak yada bi öğünün yanında 2 3 tane iyi olur diye düşünüyom.

bitkisel proteinler hesaba katılmaz arkadaşlar. ama daha önemlisi bu tür ürünlerde kullanılan yağların bir VG'cinin asla almaması gereken türden olması.

bunu günlük beslenmenizin bir parçası olarak değil, çok canınız çektiğinde yapacağınız bir kaçamak olarak görün.

içeriğine bulgur ve salça olarak bakmayın..
o proteini veren soya kıymasıdır bahsi gecen çiğköfteye.
et tadı verdiği ve etinde yasaklandıgını biliyoruz.. o yüzden soya kıymasıyla yapılıyor çiğköfteler.
ve bana sorarsanız bitkisel proteinide hesaba katmalıyız.
dünya soyanın acık ara farkını kabul etmiş ve ciddi anlamda buna egilmişken hala illa hayvansalı sayalım diğerini es gecelim bence mantıksız..

ilk önce bende o protein soya mı diye baktım ama değil. içinde soya falan yazmıyo öyle göze batıcak zararlı bişey göremedim içinde.Proteinde gluten yani buğday proteini imiş.

bende sana katılıyorum arkadaşlar almıştı 1 tane yedim ağzımdan yere atmamla bir oldu çok berbat tadı var normal çiğ köfte dükkanlarından veya kendiniz yaparsanız hem daha sağlıklı hem daha güzel olur bence

battalbey on numara tad olarak, izmirde oturan bilir zaten ama besin değerleri bimdekiyle aynımı bilmiyorum ben onu öneririm. ant sonrası tüketiyorum genellikle

Back
Yukarı