ev çalışmama devam etmeli miyim??

Evde çalışmak için de önceden mutlaka bir salonda çalışmış olmak lazım.Sonuç ağırlıktan daha ziyade hareketi doğru uygulamak daha önemlidir.Sonra yanlış gelişim de olabiliyor.Ama evde çalışmak sıkıcıdır,konsantre olmak zordur.Genelde de insan 1-2 ay yapar sıkılır bırakır.

Evde çalışmak için de önceden mutlaka bir salonda çalışmış olmak lazım.Sonuç ağırlıktan daha ziyade hareketi doğru uygulamak daha önemlidir.Sonra yanlış gelişim de olabiliyor.Ama evde çalışmak sıkıcıdır,konsantre olmak zordur.Genelde de insan 1-2 ay yapar sıkılır bırakır.

ben 6 haftadır çalışıyordum ama seninde dediğin gibi daha doğru olan salon çalışmasına geçiyorum sorum sadece salonla yetinmeli mi yoksa linkteki programa devam etmeli miyim weightlifter

bence salon her zaman daha ıyıdır ama evdede hırs varsa yapılır ben evde yapıyorum sıkılmıyorum

spor salonuna gidip orda spora başlamak avantajdır . çünkü evde yapılan hatalar daha geç fark ediliyor spor salonunda kısa zamanda öğrendiklerini evde çok uzun bi zaman sonra ögrenirsin zaman kaybıdır buda.

ben 1 yıldır sporumu evde yapıorumcokta iyi bir kas kütlesine sahibim bence bu evde nasıl calıstıgınızla alaklı birsey haftanın 5 günü yogun bir program uyguluyorum sonuclarıda super

Back
Yukarı