Ev Tipi Ürünlerin Satış Yerleri

Merhaba arkadaşlar;
Evtipi ürünlerin satış yerleri nerededir.Ben York markasının 50 kg dambıl set arıyorum internette satılan bir kaç yer buldum ama internetten satın alma da yaşanan bazı sorunlar nedeni ile vaz geçtim (şikayetvar.com) bana İstanbul'da satın alabileceğim bir kaç mağaza ve telefon numarası vere bilirmisiniz.Saygılarımla

burada satılık var istersen buluş malını alıncaparasını öyle öde al gülüm ver gülüm aksi taktirde pahalı ürünler sıfır almakta mantıklı değil ağırlık için konuşuyorum

Bu 50likten nettede kalmamış sanırım arkadaşlar heryerde tükendi yazıyor :)

ya bu 50 lik her yerde yok stoklarada gelmio kafayı yicem..

Yok ya bazı sitelerde kargo bedava ve kargo o kadar almıo ben hesaplattım 40 ytl falan alıo

kadıköy çarşısının alt katında bi dükkan var baya büyük bi yer var body ile ilgili her şey bulunabiliyor .oraya bakmanızı tavsiye ederim

TormentoR dedi:
veyron dedi:
kadıköy çarşısının alt katında bi dükkan var baya büyük bi yer var body ile ilgili her şey bulunabiliyor .oraya bakmanızı tavsiye ederim

aynı zmnda baya pahalı bi yer söliim.

japon bi amca kuruş inmiyor yaw :S

bu caponlar hepmi böyle acaba

Merter'de Shell benzinliğinin karşısında gayet büyük bir spor alışveriş merezi var.. 3 katlı.. Bulamayacağın ürün yok gibi....

kadıköy çarşısından alıyom bende merdvenden inince sağdaki ilk dükkan
ıki bayan bakıyor fiyatları o çarşıda malzeme satanlarda en ucuz olanl onlar
bana cok yardımcı oldular 8) bir gün param yetmedi malzemelere sonra verirsin
yaptılar tabi ben artık başka dükkana gitmiyom bağladılarbeni yani :oops:

UÇURUM dedi:
kadıköy çarşısından alıyom bende merdvenden inince sağdaki ilk dükkan
ıki bayan bakıyor fiyatları o çarşıda malzeme satanlarda en ucuz olanl onlar
bana cok yardımcı oldular 8) bir gün param yetmedi malzemelere sonra verirsin
yaptılar tabi ben artık başka dükkana gitmiyom bağladılarbeni yani :oops:

bende genelde ordan alıyorum bi kere karşı dükkandan kazıklandım bi dahada uğramadım :D

gununfirsati.com burada ev tipi spor aletleri var. piyasadaki fiyatların altında. hiçbir sorun olmuyor. sirkeci den istersen kendin alırsın istersen kargo getirir.

Back
Yukarı