• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Ev yapımı,düzensiz 1 YıL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PRado
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

PRado

Üye
Siteye yeni katıldım,
Düzensiz olarak evde 1 yıl kadar çalıştım , aslında sadece temel hareketlerle bu hale geldim. Sınav vs işler yüzünen spor salonuna gidemedim işler hallolduktan sonra güzel bir şekilde devam edeceğim.
Eksiklerim kesinlikle vardır,acil olarak göğüs çalışmam gerek bunun farkındayım.
Ölçülerim :
Boy : 1.77 cm
Kilo : 70-71
Kollar : Sıcak 38 cm
Olumlu ve olumsuz eleştiriler için teşekkürler , saygılar.

IMAGE_052.jpg

IMAGE_059 (2).jpg

IMAGE_069.jpg

IMAGE_072.jpg

Düzensiz çalışmaya göre epeyce bir verim almışsın. Kendininde fark ettiğin gibi göğüs bölgen diğer kısımlara göre gelişme kaydememiş. Bana sorarsan zaman ayırıp bir spor salonuna yazıl vücudun gelişmeye müsait spor salonuna gidersen iyi gelişme kat edeceğini düşünüyorum. İyi çalışmalar.

evde çalışmaya göre iyi bir vücut.sadece şınavla mı geliştin yoksa dambıl da çalıştın mı?

Eyvallah teşekkür ederim dostum, 2 kısa 1 uzun bar ile çalıştım ama o kadar çok elime almadım barları barfiks,şınav,mekik çekiyorum çoğunlukla ama dambıllarlada çalışmadım değil :)

Evde calisma basarili olmus, salonlarda gormek lazim seni :) zamani gelmis.

Teşekkür ederim .
Aynen evde anca bukadar oluyor pek fazla hareket yapamıyorsun :)
Spor salonun vakti geldi cidden, bu ay içerisinde spor salonunda çalışmaya başlıyorum.

Back
Yukarı