Arkadaşlar 1.76-79 arası bir boyum var.77-81 arasıda bir kilom tam olarak 78 79 gidiyo geliyo.Elimden geldiğince yağsız ve sağlıklı yiyorum dikkat ediyor ve sağlık sorunlarım engellemez ise 1 gun mekik şınav ısınma hareketleri vs. 1 gün dinlenme ve 1 günde internetten indirdiğim 8 dakikaklık karın hareketlerini yapıyorum.Ve sabah 2-3 akşam 2-3 km olmak üzere yürüyorum ( okula giderken yokuş çıkıyorum vs. ) ve akşamlarıda elimden geldiğince basket futbol vs. ter atmaya çalışıyorum.
6 kg dumbell almak istiyorum haftaya ağırlık çalışmak istiyorum omuz ve göğüslerin hacimlenmesini istiyorum öyle karnımda bakla bakla kas çıksın diye birşey istemiyorum ve kilo vermek istiyorum önerileriniz nelerdir ? yağ yakıcı almalı mıyım ? 6 kg dumbell neler yapmalıyım flexor hocanın programınımı uygulamalıyım evde yoksa yağ üzerine kas gelip kötü mü durur ne dersiniz hertürlü öneriye açıgım.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
6 kg dumbell almak istiyorum haftaya ağırlık çalışmak istiyorum omuz ve göğüslerin hacimlenmesini istiyorum öyle karnımda bakla bakla kas çıksın diye birşey istemiyorum ve kilo vermek istiyorum önerileriniz nelerdir ? yağ yakıcı almalı mıyım ? 6 kg dumbell neler yapmalıyım flexor hocanın programınımı uygulamalıyım evde yoksa yağ üzerine kas gelip kötü mü durur ne dersiniz hertürlü öneriye açıgım.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.