teşekkürler saydam,bugün 40 kilo ağırlık aldım ve programa başlayacağım,programla ilgili birkaç sorum var.göğüs programına şınav(çok sevdiğim için),ön kol programına hammer curl yerine preacher curl ve ekstradan concentration curl,arka kol programına triceps dips ve sırt programına reverse fly(bu hareketi ben hep sırt programlarında kullandım bazı hocalar omuz hareketi olduğunu söylüyordu eğer yanlışsam düzeltiniz) eklemeyi düşünüyorum acaba bunlar yararlı olur mu ve bunlar her kas grubuna ekstra olarak mı eklenmeli yoksa belli hareketlerin yerine mi yapılmalıdır?Ben devamlı 4*8 yaptım tüm setlerimi hiç piramit set vs denemedim,sizce set sayılarında şaşırtma maksatlı değişiklikler uygulanabilir mi ev programında?çok soru sordum kusura bakmayın ama başlayınca tam başlamak istiyorum zaten evde yapacağım için gelişimim kısıtlı olacak bari bazı şeyleri yanlış ve körü körüne yapmayayım diye düşündüm./bu arada amacım hala hacim olsa da göğüs hareketlerinde daha fazla şişmeye yönelik egzersizler yapmak istemiyorum daha çok biseps ve karın eksiğim var,supplement kullanmıyorm ve haftada 3 gün yapmayı düşünüyorum..