Evde dumbell ile çalışma programı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
coolboss, bodybuilding konusunda bftr' e güvenmeni tavsiye ederim.
Benim sorunum ise 16 yaşındayım ve bu programın ergenlik sürecimde herhangi bir zarar teşkil etmeyeceğini düşünüyorum acaba haklı mıyım?

Öncelikle saygılar hocam bir sorum olucak nacizane ;2 adet voit marka 3 kglık dumbell ile vermiş olduğunuz 4 günlük programı uygulamaya başlıyorum düzenli olarak amacım biraz zayıf olan vucuduma diri daha ideal bir görüntüye kavuşturmak bu dumbellar uygunmudur hep bunlarla çalışıcam çünkü ve ne kadar zaman sonra beelirgin bişeyler farketmeye başlarım ? çok teşekkürler ....

Öncelikle saygılar hocam bir sorum olucak nacizane ;2 adet voit marka 3 kglık dumbell ile vermiş olduğunuz 4 günlük programı uygulamaya başlıyorum düzenli olarak amacım biraz zayıf olan vucuduma diri daha ideal bir görüntüye kavuşturmak bu dumbellar uygunmudur hep bunlarla çalışıcam çünkü ve ne kadar zaman sonra beelirgin bişeyler farketmeye başlarım ? çok teşekkürler ....

hafiften başlayınız kademeli olarak hafta ve ay bazında arttırabilirsiniz.

konuyu okudum emeğiniz için teşekkür ederim ben de yeni başladım evde iki adet 4 kglik dumbelim var ve bi de kapı barfiksi aldım.15 gündür bildiğim bazı temel (daha çok kol için) hareketleri uyguluyorum. bazı hareketlerde 10 bazılarında 15 tekrar yapıyorum ve hepsinde de son tekrarlarım oldukça zorlayıcı oluyor. bu arada hepsi de 3 set. ancak hala sadece 3 ya da 4 barfiks çekebiliyorum. kendimce yaptığım bu program yaklaşık 30 dakika sürüyor ve her gün yapıyorum. sormak istediğim şu sizce bu 15 günlük basit dönemden sonra bu programa başlamam doğru mudur? ve her gün çalışıyordum bunu da sizin programınızla beraber haftada 4 güne indirmem gerekiyor sanırım... cevaplarsanız sevinirim teşekkürler şimdiden.

hocam evde üst-iç bacakları şu genital bölgeye paralel olan bölge tam bilmiyorum, bende tek gelişmeyen yer,bu konuda nasıl bir yol önerirsiniz..

teşekkürler..

sumolift.jpg

resim kirlilik yaratacak derecede büyük oldu özür ama sanırım arkadaş bu kasları demek istedi.

flexor; programını uygulamaya başladım iki haftadır düzenli olarak yapıyorum ve sormak istediğim bi şey var.

4kg'lik dumbell'larla çalışıyorum göğüs dışındaki hareketler için uygun gibi şimdilik, yani 8. tekrardan sonra zorlanıyorum ancak göğüs antrenmanlarında özellikle bench press'te hiç bi şey hissetmiyorum. ilke olarak bench press kollarımızı çalıştırdığımız dumbelların toplamından daha mı ağır olur salonlarda? evde çalışmanın cehaleti işte:)

teşekkürler şimdiden...

Flexor hocam, ben 16 yaşındayım 65 kilo 183 cm boyundayım. kendi çapımda vücudumu geliştirmek istiyorum.Çalışma programını uygulayacağım. Sizce kaç kglik dumbell almalıyım.Evde dumbell yok.Set mi almalıyım yoksa ne yapmalıyım? Teşekkürler...

öncelıkler herkeze slm siteye yenı uye oldum ve cok seyı ogrenebılecegım bı sıte bir kac tane sorum olacak

Bendekı dambıllar 5kg ve bır hareketı kollarımda derman kalmayana kadar devam ettırıyorum bu dogrumudur

bu sunmus oldugunuz programdakı hareketlerı kac set uygulamamız gerekıyor ?

Ve bu calısma sonucu kac ay sonra gozle bellı olacak atletık bır vucuda sahıp oluruz yada olabılırmıyız ?

Evet Bu proğramı zamanı olmayıpta salona hasret kalan üyelerimiz için çıkardım Fakat kesinlikle umarım sizlere faydam olmuştur

Bu Proğramda Değişik kas guruplarına Kendi hacimlerine göre doğru baskıyı yapacak ağırlığı girmeniz için ayarlı dumbel kullanmanızı öneririm.

mümkünse 2 bölge arasında en az 20 dk dinlenmenizi öneririm örnek (göğüs 20 dk ara kol)

Setleri Yeni başlayacaksanız bir ay boyunca 3 x8 2. 4x8 3 aydan sonra 12-10-8-6 şeklinde yapabilirsiniz

1.GÜN (GÖĞÜS & KOL)

GÖĞÜS

Dumbbell Bench Press
Dumbbell Flyes
Dumbbell Bench Press (Dar)
Dumbbell Pullover

KOL

Dumbbell Curls
Hammer Curls
Dumbbell Preacher Curls

2.GÜN (OMUZ & ****OL)

OMUZ

Neck Dumbell Press
Latarel
Arnold Press
Dumbbell Lateral Raises

****OL

Lying Dumbbell Extensions
Dumbbell French
Dumbbell One Kickbacks

Hareketlerin yapılış tarzı BURDAN
eyw güzel olmuşş bu arada ben body salonuna yazıldım 3.antmanda böyle oldu vücut resimdeki gibi sizce iyiyemi kötüyemi yönelik bu

eyw güzel olmuşş bu arada ben body salonuna yazıldım 3.antmanda böyle oldu vücut resimdeki gibi sizce iyiyemi kötüyemi yönelik bu

bu hemen belli olacak yorum yapılacak bir konu değildir..
vg sabır sporudur..enazından 3 ay sonra kendinizi ilk halinizle kıyaslamalısınız..

Flexor oncelikle cok cok tesekuurler benim sorum senin verigin ev calısmasını yapmak istiyorum cunku benim oss var acaba evde ki caslıma solandaki akdak etkli olurmu bu sorunu ncevabını mreak ediyorum

Back
Yukarı