Evde Karın kası yapmak istiyorum

LucaToni

Üye
Öncelikle herkese merhaba.Bu foruma bugün rastladım ve yardımcı olabileceğinizi düşündüm.Ben 18 yaşındayım.Boy=170cm Kilo=60 zamanım olmadığından bi salona yazılamıyorum 10 gündür mekik çekiyorum.İnternette buldugum 8 minute programını uyguluyorum.Benim sorum şu benim bu hareketi yapmamın bi sorunu olur mu ?Yemekten sonramı yapmalıyım?Hergün mü yapmalıyım ?Tahmini olarak ne kadar sürede çıkar bu baklava kaslar:) ?Başka çalışabileceğim hareketler varsa onlarıda yazarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

Hareketleri günaşırı yap, 1 gün dinlendir, yağ varsa kardiyo yapabilirsin koşu falan, normal eğik sehpada mekik ve ayakları düz uzatıp 30 derece kaldıırp indirmek işe yarar.

Hareketleri günaşırı yap, 1 gün dinlendir, yağ varsa kardiyo yapabilirsin koşu falan, normal eğik sehpada mekik ve ayakları düz uzatıp 30 derece kaldıırp indirmek işe yarar.
Vücudumda yağ yok zayıfım zaten yukarıda belirttim ölçülerimi karın kası hangi hareketleri önerirsiniz ve ne kadar sürede çıkarabilirim baklavaları tahmininizce 1 gün arayla derken haftada kaç kere ve ne kadar çalışmalıyım ?

Forumda o kadar çok yararlı var ki aslında, okumanı öneririm. Çalıştığın kası 24 saat dinlendirmen lazım ki gelişşsinler, çünkü dinlenirken gelişir. Zaten karın, mide hareketleri belirlidir, yukarıda arkadaş link vermiş oradaki hareketler. Ve protein almalısın günlük kilonun gram başına 1.5 - 2 katı.

Forumda o kadar çok yararlı var ki aslında, okumanı öneririm. Çalıştığın kası 24 saat dinlendirmen lazım ki gelişşsinler, çünkü dinlenirken gelişir. Zaten karın, mide hareketleri belirlidir, yukarıda arkadaş link vermiş oradaki hareketler. Ve protein almalısın günlük kilonun gram başına 1.5 - 2 katı.
Yani ben 1 gün çalışım ertesi günü dinleyeyim,peki bugunden itibaren başlıyorum çalışmaya.Biliyorum bu iş sabır işidir ama öğrenmek istiyorum karın kası çalışanlar ne kadar zamanda baklavalarına kavuştular yani ben tam bi süre istiyorum.

katina77 arkadaşım paylaştığın videodaki hareketlerin tekrar sayılarını aynen uyguluyormusunuz.Ayrıca dikkatimi çekti hareketler arası hiç dinlenmiyor.Sizde bu şekilde dinlenmeden mi yapıyorsunuz.

Son düzenleme:
En zor gelişen ve sabır gerektiren kaslar karın kaslarıdır bana göre . O yüzden severek yap, hobin olsun, yapmadığın zaman bir eksiklik hisset ki bir zaman sonra vazgeçmeyesin. Arttırmalı olarak mekiği 4 set yapabilirsin. Ancak eğik çekersen fazla eğilme bele zarar.

En zor gelişen ve sabır gerektiren kaslar karın kaslarıdır bana göre . O yüzden severek yap, hobin olsun, yapmadığın zaman bir eksiklik hisset ki bir zaman sonra vazgeçmeyesin. Arttırmalı olarak mekiği 4 set yapabilirsin. Ancak eğik çekersen fazla eğilme bele zarar.
Son olarak bir sorum olacak.Bu benim çalıştıgım 8 minute egzersizinde 8 dakikada 250 / 300 arası mekik oluyor ve bu kasların yanmasına neden olur diyorlar ? Kaslarım yanarmı bi anda yapsam böyle ?

Sadece mekik 200-250 değil de mesela 4set 20 mekik, 4 set 20 diğer karın hareketi bi 4 set te başka bir hareket yaparsan daha iyi olur bence.

bende katina 77 nin gösterdiği videodaki programı uyguluyorum ordaki sayıya göre başla zorlarsa daha az sayıda yaparak başlarsın bence de çok iyi çalıştırıyor

Back
Yukarı