Evde sırt (Kanat) çalışma proğramı (Yapılış şekli)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zamanla aşarsın.

Ben 4 çekebiliyorum yeni başladım.

Zamanla artıyor o merak etme.

Hadi kolay gelsin.

ayrıca bu deadlift gibi egzersizler yeni başlayanlar için sakatlayıcı olabilir diyorsunuz sn fleksor peki o kadar uzmanların hazırlamış oldugu yeni başlayan bir universiteli oğrencinin antremanına neden deadlift i koyuyorlar hayır ben size tamamen aykırı yanaşmıyorum sadece bunu açıklayabilirmisiniz

Selamlar. Bende 2 hareket önermek istiyorum konu sırttan açılmışken duruş bozukluğuna özellikle kamburluğa iyi geldiğini kendi kardeşim üzerinde gördüm.
Yüzümüz yere bakacak şekilde bir sehpaya uzanıyoruz. Ellerimize dambılları alıyoruz.
1. hareket dambılları yüzükoyun yatarken yana açış.
2. hareket dambılları sanki db row yapar gibi ama yere dik bir pozisyonda kendimize çekip yere indirmek.

Çok güzel çalışma teşekkürler. Bende evde barfiks için çok bilinen bir internet alışveriş sitesinden herhangi bir vidalama olmadan kullanılan bir kapı barfiksi aldım. Çok etkili. Bu konuda sıkıntı çeken arkadaşlara tavsiye ederim araştırın.

Kapı barı siparişi verdim ama 3 güne anca gelir. Yarın da sırt antrenmanı var. Parka falan gideyim bari :d Hem dips de yaparım ohhh.

Merhaba FleXoR ;

Evim de 50 kg dumbell set ve bir adet kapı barfiksi var. Sizin verdiğiniz programı uygulamaya başladım ancak; Sırt-Kanat kaslarını geliştirmek için verdiğiniz program da barfiks hareketlerini uygulayamıyorum çünkü kapı barfiksi tutuşun dar olmasına neden oluyor. Sizden ricam bana sahip olduğum aletlerle veya vücut ağırlığımla evde yapabilceğim bir sırt-kanat programı hazırlayabilirmisiniz. Özellikle kanatlarımı geliştirmeye ihtiyacım var. Şimdiden Teşekkür ederim.

Hocam bir iki sorum olacak

*Sadece kanca,dümbel ve vidalarımı 20 tl ye getirdiniz demirde buna dahilmi
*Demir dahilse malzemeyi tam olarak nereden temin ettiniz
*Duvarınızda çatlama,bozulma vs oluştumu

Umarım bir gün bizde kapı barfixsinden kurtuluruz

Hocam salonunuza yaptığınız yirmi TL maliyetli barfix barını duvara ne ile sabitlediniz aynısını eve yapmayı düşünüyorum şimdiden çok saolun flood yaptım ancak özel mesaj kutunuz doluydu.

Ben verilen programda birseyi merak ediyorum. Bu haftalarin icine karin egzersizlerini nasil yedirmek gerek ve neler yapmak gerek bu programin icine birde karin egzersizi koyulsa super olucak.

Ayrica piramit sistem onerilir barix te ama net bir sayi varmi bu piramitte mesela 15 10 12 mi yoksa 10 5 8 mi kac civari olmali.

Ayrica sirt gunune birde kurek eklenebilir? Nasil olur?

Barfix hareketi boyun fitigi baslangicinda bir tehlikelsi varmidir?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 03:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 03:35 ----------

Birde tavanina barfix astirmayi dusunen arkadaslar once tavanlarini kontrol ettirsinler cunku her tavan dubel cakip tasimalik durumda degildir . Asmolen tavan bir tavaniniz varsa dusersiniz tasimaz.

Egerki bu isten anlamiyorsaniz anlayan birisine once tavaniniza baktirin daha sonra siparis edin.

Chin-up hareketlerini deniyorum ama yapamıyorum, gücüm yetmiyor kendi vücut ağırlığıma :) Dumbbell rows yapıyorum, chip-up lar yerine de dumbbell ile yapılacak başka hareketler bakıyorum..

p90x te barfiks yerine direnç lastiği ile yapılan versiyonunu gösteriyor etkili midir acaba barfiks barımla beraber kötü bir şekilde yere uçtuğum için artık kapı barfiksini kullanmayacağım .

i4js6a.jpg

Eklentiler

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    17,8 KB · Görüntüleme: 583
Merhaba evde dumbell programında mesaj atma kapalı olduğu için burdan sormak istedim 3kg lik dumbell + barfiks aleti aldım body olayını uzun süre yapmayı düşünmediğim için ( sağlıklı kilo aldıkdan sonra) pek urasmam arada yaparım yine sormak istediğim 3kg lik dumbell işimi görürmü acaba ?

3 kglık dumbellin işini görüceğini sanmıyorum ama başlangıç olarak kısa bir süre kullanabilirsin sonra 7.5 kiloya geçebilirsin en mantıklısı yanında ağırlık plakası ve bar ile güzel dumbell setleri var bunlara bir göz at derim bazen uygun fiyatlara netten bulunabiliyor.

Flexor hocam barfiksi yapıyorum ama ona alternatif dumbell ile yapılabilecek kanat-sırt hareketleri nelerdir

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:42 ----------

p90x te barfiks yerine direnç lastiği ile yapılan versiyonunu gösteriyor etkili midir acaba barfiks barımla beraber kötü bir şekilde yere uçtuğum için artık kapı barfiksini kullanmayacağım .

i4js6a.jpg

kapının kirişine sabitlenenler kapıyı parçalayabiliyor, ama kapının arasına sabitlenenlerde bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum ( 120 kg dan fazla değilsen).

kapı arası olanları vidayla sabitlemeni öneririm benim öyle ve arkadaş 105 kg onu kaldırıyor

ben barfiks çekemeyen bir insanım kilomda kolayı en son 2 tane çekmeye başladım 18 kilo verdiğimden ama hala yeterli değil bu barfikslerin yerine yapılabilecek bir şey var mı

barfiks barfikstir
tam çekemesen bile yardımla veya sandalyeye çıkarak vs (sakatlanmayacak şekilde kendin ayarlarsın) barfiks çekmelisin
ev çalışmasında barfiksin yerini hiç bir şey tutmaz
koridor barfiksi alıp bunu deneyebilirsin, kilon çok ise kolona çok zarar vermeden monteleyebilirsin

Back
Yukarı