Evde sadece 2 adet Dumbell ile çalışma proğramı (Yapılış Şekli)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
abilerim ben 17 yaşındayım ve sadece kol çalışmak istiyorum.sizce doğrumu yapıyorum bi akıl verirmisiniz:D dumble la çalışırken;dumble ı kaldırdık, indirirken iyice kolumuzu salıyomuyuz? yoksa salmadan tekrar mı kaldırıyoruz?
edit: bide ben basketbolculardaki gibi kas istiyorum.bunun için nasıl çalışmalıyım?
evde ayarlanabilir 2şer adet:1, 2,5 , 5 kglik dumbelım var

Son düzenleme:
edit: bide ben basketbolculardaki gibi kas istiyorum.bunun için nasıl çalışmalıyım?

Basketbolcu olarak sana kesinlikle şöyle diyebilirim..Bu sporu yapmadan olmaz öyle bir durum olmaz...Basketbol ile BB arasında (kas açısından) şöyle bir fark var kanımca...Basketbol ince ve uzun olan kasları geliştiriyor (zıplama ve dirençli koşuya yarayan) BB ise öteki kas grubunu geliştiriyor, kısa ve kalın olan...

Eğer kendini ince kasları geliştirmek için yönlendirmek istiyorsan mutlaka bir "coach" tan öneri al...

Zıplama ve rapid (hız) antremanları çok önemlidir..

Hız ve sürat ile ilgili forumumuzda süper bir başlık var

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/s_rat_ko_ulari_ve-t6815.html?t=6815&highlight=h%FDz+ve+s%FCrat

su arnold presı denıyorumda ellerde bı sorun var galıba havaya kaldırrıken donduruyomuyuz anlamadım ellerde bı yablıslık var sanırım

Özellikle bizim gibi çalışan ve işlerinde fırsat bulamayıp evde birtakım şeyleri yapmaya çalışan insanlara yardımcı olacak gerçekten görsel olarak tatmin edici bir konu olmuş elinize sağlık

ekstra: Bir sivaslı olarak Forumdaki sivaslı arkadaşların bu derece profesyonel olarak yaklaşmaları ve sayılarındaki çokluk beni gerçekten mesut etti..

flexor hocam ben o linkteki mide konusuna bakmıştım ama dumbella hareket bulamadım.
ben evde çalışıyorum ve dumbellarım var. bunun için sormustum.

muhteşemsiniz siz yaaaaaaaaa! herkese çok teşekkürlerrrrrrr

Forum kurallarını okuyunuz (flexor)

Son düzenleyen: Moderatör:
sayın flexor hocam;'nasil antrenman yapıyorsunuz' başlığında kickbacks hareketinin ayrıntılar için olduğunu söylemiştiniz. Bu programda vermiş olduğunuz 'dumbell one kickbacks' egzersizi farklı bi hareket mi,bu da ayrıntılara mı cevap veriyo,yoksa bu hareketi yeni-orta seviye sporcular da yapabilir mi? Bu hareketi programımda kullanıyorum ve yararlı olduğunu hissettiğim için size danışmak istedim...teşekkürler...

sayın flexor hocam;'nasil antrenman yapıyorsunuz' başlığında kickbacks hareketinin ayrıntılar için olduğunu söylemiştiniz. Bu programda vermiş olduğunuz 'dumbell one kickbacks' egzersizi farklı bi hareket mi,bu da ayrıntılara mı cevap veriyo,yoksa bu hareketi yeni-orta seviye sporcular da yapabilir mi? Bu hareketi programımda kullanıyorum ve yararlı olduğunu hissettiğim için size danışmak istedim...teşekkürler...

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde_dumbell_ile_al_ma-t8567p4.html

Neden her yere aynı soruyu soruyorsunuz ?

polat amacimiz yardim etmemek degil,yanlis anlama,biz senin gucunu bilemeyiz,kac set yapiyorsan ona gore kilonu ayarlayip max. kilonu bulmalisin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı