peki bu bir set ne kadar civarındadır bir bilginiz war mı?
merhabalar ben onur size profesyonel kişiler olarak bi sorum olacaktı!!!ben 14 yaşındayım 50 kiloyum 1.75 de boyum var ben şimdiden yavaş yavaş dumbell la evde başladım ve sizin resimlerinizi gördüm acaba bu önerdiğiniz hareketleri kaç kere yapıcaz..bir de 16-17 yaşındada bi spor salonuna yazılmayı düşünüyorum bu fikrim hakkında ne dersiniz?CEVAPLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM!!!
jedi-knight forumu hiç araştırmamışsın..tüm bu sorularının cevapları var zaten.. ayrıca 48 saat sonra tekrar çalıştırmak gerekli ibaresi yanlış doğrusu enaz 48saat dinlendirmek olacak..
3x20 ye devam ederek başarılı olamayacağını forumda bahsedilen set sayılarını inceleseydin sende anlardın..ayarlı dumbell almalısın..
buarada abartılı vücut konusunda endişelenme zaten okadar kolay değil..
FleXoR hocam eline, emeğine sağlık çok güzel bir çalışma hazırlamışsınız. bi sorum olcaktı size bu hareketlere 3 gündür çalışıyorum bu gün 3. gün ve bu gün çalışmadım kaslarımı dinlendiriyorum, arka kol kasım aşırı bi şekilde hamladı ve çok ağrıyor, rahat hareket ettiremiyorum kas gevşetici yutsam kaslara herhengi bir zararı olurmu?
boy:1.70 kilo:52 yaş:17'ye girmeme 3 ay kaldı.