Evde spor yapılır mi?

194 boyunda 75 kiloyum ve 17 yaşındayım. Oturusuma ve durusuma dikkat etmediğim için posturde sıkıntı var gibi gelmeye başladı eve alet alıp çalışmaya karar verdim sizce evde çalışılır mı yoksa salon daha mi disiplinlidir?

Beslenmeyle desteklediğinde evde çalışılabilir ve verim alınabilir fakat evdeki yapacağın egzersizlerle belli bir yere kadar gelişim gösterebilirsin.En iyi gelişim için bir salona yazılman şart, özellikle fazlaca hacim almak istiyorsan..

Tavsiyem imkanın el veriyorsa bir salona yazılman yönünde.

Evde çok da güzel spor yapılır. Ancak bunun için gerçekten gerekli olan bazı ekipmanlara vereceğin paraya, zaten spor salonuna gitmen daha iyi sonuç verecektir.
Kendim de bir dönem evde çalıştım. Ancak kesinlikle spor salonu-ev arasında ciddi motivasyon farkı oluyor.

Evde yapılan spor alet çeşitliliği açısından salonun çok gerisinde kalır. Tek başına çalışırken de motivasyon ciddi bir sorun olur. Bu yüzden imkan varsa salon, ama yoksa elbette evde de bir şeyler yapılır.

194 boyunda 75 kiloyum ve 17 yaşındayım. Oturusuma ve durusuma dikkat etmediğim için posturde sıkıntı var gibi gelmeye başladı eve alet alıp çalışmaya karar verdim sizce evde çalışılır mı yoksa salon daha mi disiplinlidir?
hayır çalışılmaz türk ceza kanununa göre ağırlaştırılmış hapis cezası var:) tabiki çalışılır bence her ay salona para vermektense kendi mini gym ni kurman daha mantıklı

• Like
Reactions: ugk
Back
Yukarı