Evde Vücut Geliştirme Yapmak Marcy Sm6200

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan albek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

albek

Üye
Marcy Sm6200 kullanan varmı aranızda evde vg için yeterli sağlam bir istasyon mudur?

qGkgod.jpg

Bu alet onca ozelliginin yaninda kullanisli olduguna inanmiyorum eger benim evimde 10m2'lik bir alanim olsa 1 squat rack
1 uzun bar
1 kisa bar
Cift ayarlanabilir dumbell
1 ayarlanabilir sehpa
Ve kendine yetecek kadar plaka ile spor salonu kurulur ki bu transformersa benzeyen aletten daha ucuz olacagina eminim

Bu alet onca ozelliginin yaninda kullanisli olduguna inanmiyorum eger benim evimde 10m2'lik bir alanim olsa 1 squat rack
1 uzun bar
1 kisa bar
1 ayarlanabilir sehpa
Ve kendine yetecek kadar plaka ile spor salonu kurulur ki bu transformersa benzeyen aletten daha ucuz olacagina eminim

Şuanda bu istasyonun ikinci eli, kurulum dahil 3250, sıfırı 4000 tlye geliyor. Sizin dediğiniz gibi bende düşündüm ancak bu istasyonla
seated low row
lat pull down
butterfly, ayak hereketleri vs. yapılabiliyor göründüğüne göre ayrıca smith machine ve serbest ağırlık çalışabilirim. Ya sizin dediğiniz gibi sistem kuracağım parça parça alıp yada bu istasyon gibi birşey alacağım kafam karıştı ne yapmalıyım.

Pardon yazamadim ama size tavsiyem benim dedigimi yapmaniz hem serbest agirliklarla calismis olursunuz hemde alet degistirmek antrenman sirasinda motive eder tabi

1 uzun bar
1 kisa bar
1 ayarlanabilir sehpa

kesinlikle katılıyorum.

Tek tek aldığımda bu kadar çeşitli hareket yapma imkanım olur mu hem daha çok yer kaplamaz mı. İstasyon sağlam duruyor ama pek bilgi bulamadım forumda ve internette

Bende var, kullanıyorum ve çok memnunum.
İstasyonda smith machine yeri fotoğrafta biraz eğimli duruyor squatta sorun yaratıyor mu bu eğim.
İstasyonu bi yere taşımak kolay mı tek yapabilirmiyim.
Son sorum verim alabiliyor musunuz fotoğrafta çok güzel duruyor parayı denkleştirebilirsem almak istiyorum.

Eğim sorun yaratmıyor. Tam olarak da doğal hareketin yolunu izliyor, bu nedenle de dik sm lere göre daha verimli oluyor. Yani serbest çalışmaya çok yakın bir rota çizdiriyorsun. Bench press de mesela göğüs üstünde başlayıp tepeye geldiğinde çene-dudak hizasına denk geliyor. Doğal çalıştığında da buna yakın yapman lazım. Squat ve OHP de de benzer durumlar söz konusu. 1.5 yıldır kullanıyorum salondan daha çok keyif alıyorum. Hemen hemen tüm hareketleri yapabilirsin. Broşürde yapılabileceklerin 1/3 ü anca var. Ayrıca istersen öndeki askı aparatlarını kullanıp serbest ağırlık çalışmaları da yapabilirsin. Alttakiler üste göre daha uzunlar. Kurduktan sonra taşıması zor, baya ağır çünkü. Ben ek tutacaklar vs. de aldım, çeşitliliği dahada arttırdım. Sadece çift makaralı çekiş hareketleri yapılamıyor ama onlarıda tek makara şeklinde sağ sol olarak bölüp yapabilirsin. Sehpasıda ağır ve sağlam. Piyasadakiler gibi zayıf değil. İrice olanlara göre daha ideal tam sığabiliyorlar.

Batuhan arkadaş yazmış ama squat rack veya power rack bir de ayarlanabilir bench sehpasi alin fazlasiyla yeter. Power racklerin tepesinde barfiks bari da oluyor. Ekstradan dips standı alınabilir ona da cok gerek yok

Pahali degil mi ya [emoji16] gerci ogrenciyim ben pahali gelir bana

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında vg için 3 kademeli sehpa squat rack gibi birşeyler toplardım yeterli olurdu ama bu kadar hareket çeşitliliği olmazdı.İstasyon olarakta bu modelden başka bulamadım vardı ama fiyatları çok uçuktu.

Back
Yukarı