mercuality34
Üye
Merhabalar malum virüs yüzünden salonlar kapatıldı 125kg yim 75kg lik halter seti aldım evde vücut geliştirmek için yeterli midir ayriyetten neler yapmalıyım? (sabahları hiit yapacağım)
Set ağırlık olarak spora başlayan biri için uzun bir süre yeterli. Hareket çeşitliliğini yakalarsan çok uzun süre yeterli olacağını düşünüyorum.
[DOUBLEPOST=1585596320][/DOUBLEPOST]75kg set fazla bile. 5L'lik damacana bile iş görür çalıştırmasını bilirsen.
link atabilir misin? ve direnç bantlariyla ne tür antrenman yapabilirim?75 kg yeterli bir ağırlık geçici bir süreç için. Tek sorun, Squat ve bench yaparken kullanacağın bir rack var mı yokmu? İşini baya kolaylaştırır ama geçici olduğu için kafana takmana gerek yok. Önerim, ağırlıkların yanında 30-35 kglik direnç bantlarını öneririm. Kasları iyi çalıştırdığı için şu 1-2 aylık süreçte yararı iyi olacaktır kaslara. Onun dışında ekstradan bir şey yapmana gerek yok ki zaten evdesin. İmkanlarda doğal olarak kısıtlı ki ama 2 aylık süreçte yeter ve artar dediğim yöntem.
Direnç bantlarını Hiit ile de destekleyebilirsin. Evde yaptığımız şu günlerde en iyi araç bence spor için.
Hangi supplementleri onerirsiniz peki
[DOUBLEPOST=1585596320][/DOUBLEPOST]
link atabilir misin? ve direnç bantlariyla ne tür antrenman yapabilirim?
Aslinda reis uzun süre boks yapip al ver yapa yapa sonunda birakip birakip obezligi zirvede birakan biriyim o yuzden az cok spor ve fitness altyapısı var fazla bilgili olmadığımdan soruyorum yani başlangıç için değilde toparlanmak için ne yapmalıyım ödem çok zatenOldukça yağlı bir vücudun olduğunu düşünerek, başlangıç için Thermo etkili bir L Karnitin ve Bcaa yeterli olacaktır diye düşünüyorum. İyi bir kilo verip.normal seviyelere kavuştuğunda daha ilerisi için Kreatin, Protein tozu kullanabilirsin. Şimdi bana cevap vermeye gelecek olanlar vardır, hayır arkadaşlar bu örnekte spora başlar başlamaz protein tozu kullanmasına gerek yok. Ortada beslenmesi zor bir kas kütlesi yok. Supplementler takviyedir hiç bir zaman kullanılma zorunluluğu yoktur. Hedeflerine gitmeni kolaylaştırır. Benim cevabım dediğim gibi L-Karnitin ve Bcaa dır sadece
Aslinda reis uzun süre boks yapip al ver yapa yapa sonunda birakip birakip obezligi zirvede birakan biriyim o yuzden az cok spor ve fitness altyapısı var fazla bilgili olmadığımdan soruyorum yani başlangıç için değilde toparlanmak için ne yapmalıyım ödem çok zaten
93 kiloydum biraktigimda hep ağır siklettimBende geçen yıl müsabık boksörlüğümü bıraktım. Kaç kiloda dövüşüyordunuz? O zaman işin rengi biraz değişebilir
93 kiloydum biraktigimda hep ağır siklettim
kreatin kilo aldirmiyor muydu?O zaman minumum kas kaybı ile birlikte güçlenmek ve yağ yakımı için yukarıdaki tavsiyeye Kreatinide ekleyeceğim.
Bcaa- L karnitin ve Kreatin üçlemesi diyorum
Kas içinde su tutar. Deri altında değil. Dolayısıyla 1-2kg fazla su tutarsınız ama bu ödem değildir, kaslarınız iri görünür.kreatin kilo aldirmiyor muydu?
Yukarıda arkadaşımız demiş, aynen öyle bir kaç kilo sadece ama bu ödem değil. Kreatin piyasadaki en ucuz ve etkisi en hızlı görünen supplementtir. Vazgeçilmez tek supplement bana göre, müsabık günlerimde kullandığım tek supplementti.kreatin kilo aldirmiyor muydu?
Yukarıda arkadaşımız demiş, aynen öyle bir kaç kilo sadece ama bu ödem değil. Kreatin piyasadaki en ucuz ve etkisi en hızlı görünen supplementtir. Vazgeçilmez tek supplement bana göre, müsabık günlerimde kullandığım tek supplementti.
begendiginiz kreatin markasını soyler misiniz?Kas içinde su tutar. Deri altında değil. Dolayısıyla 1-2kg fazla su tutarsınız ama bu ödem değildir, kaslarınız iri görünür.
begendiginiz kreatin markasını soyler misiniz?
grenade thermo bcaa ve protein aldim aldim kreatini de bunlarla konussam sorun olmaz herhalde değil mi?Şuanlık kullanmıyorum ancak boks yaparken kullandığım. Hardline firmasıydı o zaman 55Tl idi ürün.
https://m.supplementler.com/urun/hardline-kreatin-100-mikronize-300-gr-775
Anlayamadım ne yapsanız sorun olmaz?grenade thermo bcaa ve protein aldim aldim kreatini de bunlarla konussam sorun olmaz herhalde değil mi?
dediğim supplementleri ayni anda kullansamAnlayamadım ne yapsanız sorun olmaz?
dediğim supplementleri ayni anda kullansam