VgIsmaıl
Yeni Üye
Merhaba Arkadaşlar,
Belki beni bilirsiniz önceki konularımdan,Adım İsmail ÖZDEMİR,19 Yaşındayım,70 Kg ağırlıgındayım.[4 Günde 1kg Aldım] 71.im Şuan.
Evde 3-4 Aylık bir çalışma sürecim vardı.Ufak bir salondu,Dumbbell Setim,Z-Bar,Ve Max 30kg barlarım,Kum torbası,Yay,Fitness topu vardı ve çalışma sehpası
Önceki fotolarıma bakmak için,diğer konularıma bakabilirsiniz.
Şuan salona başlayalı 4.Gün Oldu Ve Vücud'a dinlenme vermeden ard arda gittim.Tabi sağlam beslenerek.Enerjim Bitmek bilmiyor
.Antreman programımda tüm vücudu çalıştırıcak setler hazırladım.Boyundan Kalf'lara kadar
Ve 4 Günde İlerleme aldığımı düşünüyorum.1-2 Gün Dinlenme Süresi vericem kendime ve stechring yapıcam 2 gün boyunca
Şimdilik bu kadar
Size fotoğrafları göstereyim [Soğuk Haldeyken Çekilmiştir.]
Beslenme Programımıda ek'te verdim.
Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim...
bench_Obench_Obench_Obench_Obench_Obench_O
Belki beni bilirsiniz önceki konularımdan,Adım İsmail ÖZDEMİR,19 Yaşındayım,70 Kg ağırlıgındayım.[4 Günde 1kg Aldım] 71.im Şuan.
Evde 3-4 Aylık bir çalışma sürecim vardı.Ufak bir salondu,Dumbbell Setim,Z-Bar,Ve Max 30kg barlarım,Kum torbası,Yay,Fitness topu vardı ve çalışma sehpası

Önceki fotolarıma bakmak için,diğer konularıma bakabilirsiniz.

Şuan salona başlayalı 4.Gün Oldu Ve Vücud'a dinlenme vermeden ard arda gittim.Tabi sağlam beslenerek.Enerjim Bitmek bilmiyor

Size fotoğrafları göstereyim [Soğuk Haldeyken Çekilmiştir.]
Beslenme Programımıda ek'te verdim.
Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim...
bench_Obench_Obench_Obench_Obench_Obench_O