herkese merhaba.forumda araştırdım ve bulamadım...ben 103 kilodan 68 70 kiloya düştüm 5 6 ayda filan ve vücumda aşırı sarkmalar oldu...yaklaşık 3 4 ay kadar kendi haline bıraktım vücudumu ama sarkmalar ne yazıkki geçmedi.bodye başlamayı düşünüyorum ama babam salona gitmemden yana değil. çünkü geçen sene 1 yıl kadar özel kick box dersi aldım zayıflamak amacıyla ve epey bir masraf ettim.o yüzden eve alet almayı düşünüyorum. 2 tane 8 kg a kadar çıkabilen dumbell mevcut.şimdi kendime alet alıcam ama ne alsam bana yararlı olur hangi aletler işimi görür diye sizden yardım istiyorum.sonuçta boşa masraf yapmak istmiyorum. vücudumu şekle sokup az da olsa hacimlenmek güçlenmek istiyorum.aletlerin fiyatı o kadar önemli değil benim içinama çokda abartmak istemiyorum .geçen bir tane özdilekte gördüm büyük bir alet.590 filan civarında yakından inceleedim 25 farklı hareket yapılıo yazıodu.acaba omu benim işime yarar yoksa daha başka şeylermi işime yarar? göğüs kol ve omuz şekillendirmek ,güçlendirmek benim amacım... arkadaşlar sizce hangi aletleri almalıyım? lütfen yardım edin hepinizin fikirlerine ihtiyacım var özelliklede deneyimi olan arkadaşlar...