S
serdar1980
Guest
bencede arkadaşın vücudu ön planda olmalı. saçı sakalı bizi hiç ilgilendirmez. Gayet güzel ve bulk bir vücut. yağ yakımı ve iyi bir definition ile harika olur. iyi çalışmalar gürkan. ayrıca iyi bayramlar.
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
gurkan dedi:bak kardes be bu resimleri vücut icin eklestiri yapilsin diye koydum,itici veya cekici olmak icin degil.eger sen cekici olmaya calisiyosan bence BODY FORUMA degil MODEL FORUMA kayit ol.ayrica yag oranim 14,sen bu kiloya gel yag oraninida 14 yap bende sana helal olsun diyim.bi mesajda anca bi insan bu kadar yanlis elestirilir yaaaaa.benim vücudumu elestir sacimi sakalimi degil,yada sac sakakl elestirilen bi forumda bu konulari konus
kimse hadi canim sende demezdi yazmisin ki zaten senden baska hadi canim sende diyen olmadi.ayrica o iki resim arasinda 2 ay degil daha uzun bir süre var,ve bu benim define halim degil.sence define bir vücut böylemi olur ? degisim BELKI vardir diyorsun.ok tamam yukardaki 2 resimle alttaki resimde pozlar degisik ama o iki resim arasinda kollarimda en az 3 cm fark var.poz ayni olmasada göz var nizam var,sen eger o resimler arasinda vücutta bir fark bir degisiklik göremiyosan ben sana sadece tebrikler diyorumPump Forever dedi:Güzel bi kütle ancak
baslıgını elstirmek istiyorum..
Yani deseydin ki:
"Ilk 2 resim bulk halim, 2 ay sonra da define halim asagıda ..." kimse " hadi canım sen de.. " demezdi.. degisim belki vardır ancak koydugun pozdan belli olmuyor... cepheden ilk 2 resimdeki pozların benzerini cekip koyabilirsen baslık ile daha uyumlu olur resimler
bunun dısında, gercekten 1.76 - 93 kg %14 yag güzel istatistikler...
bel ölcün nedir?