exsisman - Heavy Duty-High İntensity Training

Süt ve Süt ürünleri kesdigimi daha önce söylemisdim. Süt icin alternatif olarak Bademsütü, soya sütü denedim pek memnun kalmadim. 2 gün önce Yulaf elde edilmis sütü buldum

10403000seite.png

Tad olarak güzel, vanilya, yulaf tadimisi karisi tadi aliyorum

Bende de laktoz intoleransi oldugundan sütle aram pek iyi degil, manken bi arkadas vardi guzellesmek icin her sabah badem sütü ictigini biliyorum :).. soya sütü denemeye niyetlenmistim ama bulamadım, isabet olmuş.. yulaftan süt enteresan..

Bende de laktoz intoleransi oldugundan sütle aram pek iyi degil, manken bi arkadas vardi guzellesmek icin her sabah badem sütü ictigini biliyorum :).. soya sütü denemeye niyetlenmistim ama bulamadım, isabet olmuş.. yulaftan süt enteresan..

Pirinc, kenevir, beselye den elde edilmis protein tozlari biliyorum. Cilde sorunlar yavas yavas azaliyor. Süt vücüda iskenceden baska birsey degil benim icin

Reklam yapmis olacagim ama ben de Oriflame'nin Nutrishake urununu.duydum icinde bezelye protein tozu, peynir alti protein tozu ve yumurta protein tozu vardi sanirim. Denemek istiyorum ama ne kadar faydali olur bir fikrim yok. Ucretide oldukca iyiydi.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben zaten yeni basladigim icin ilk etapta ek urun kullanmayi dusunmuyorum kendi potansiyelimi goreyim ihtiyac duyarsam ileriki etaplarda ek takviye yapmayi dusunuyorum. Zaten sadece saglikli yasam adina bu sporu yapmaya basladigim icin cok buyuk hedeflerim yok :) E birde isin icine ogrencinin maddi durumu hali giriyor sikintilar sikintilar...

Ben zaten yeni basladigim icin ilk etapta ek urun kullanmayi dusunmuyorum kendi potansiyelimi goreyim ihtiyac duyarsam ileriki etaplarda ek takviye yapmayi dusunuyorum. Zaten sadece saglikli yasam adina bu sporu yapmaya basladigim icin cok buyuk hedeflerim yok :) E birde isin icine ogrencinin maddi durumu hali giriyor sikintilar sikintilar...

Baktin günlük aldigin protein günlük yetmiyor, yardimci olarak tozlara kullanabilirsin. Illa gerekmiyor

Aynen oyle once dogal yonlerden tamamlamak onemli. Sonra gerekirse takviye alinir

Yurtta kalınca anca yumurtayi hergun yeme imkanim oluyor:) tavuk da farkli cesitlerde yapiyorlar ama fazla yagli oluyor tavuk sis, firinda tavuk vs. Ama buna da sukur.

Selamlar :)

En son pzt antrenman yapmisdim. 4 gün dinlenme arasindan sonra bu sabah antrenmana gittim.

Beslenme bugün asiriya kacti, normalindan 400-500 kcal fazla aldim

Ö1
-100gr Kavuzlu bugday (flakes)
-30gr Kuru üzüm
-100gr Ahududu Karisimi
-3 tam yumurta

Türkcesini tam bilmiyorum ama kavuzlu bugday cikiyor türkcesinde. Bunu yulaf sütü ile karistirdim
dinkelflakes.jpg

Ö2
-
250gr Tonbaligi
- 50gr Makarna
- Yesil fasülye
- Salata

Tonbaligini buzlukda konservesiz olanini buldum, ilginc. Keske daha önce fark etseydim. Fiyati konserve ürününe göre pek farki yok. Mangalda veya izgarada firinda icin harika

B0CB71B39D3039341A2EEA12161C2F.jpg

Ö3

-260gr Elma
-300gr Nektarin
-400gr Muz
-25gr Bitter
-1 adet Ceviz

Ö4(Antrenman sonrasi)
-30gr RiceProtein
-300gr Cilek

ile mixer ile karisdirdim

Ö1
-200gr Ahududu
-1 Grapefruit
-30gr Riceprotein
-50gr Bugday
Bunlari mixer de gecirip soothie haline getirdim

Ö2
-350gr Muz
-100gr Ahududu
-380gr Elma
-30gr Ceviz

Ö3
-Yesil Fasülye
-200gr Esmermakarna

Ö4
-3 tam Yumurta
-100gr Somon Baligi
-8 dilim Wase

fat 55,44 ; carbs 390,40 ;pro 101,05 2436

Dün beslenme kötüydü tahminin 1400kcal falan almisimdir. Onun icin bugün kaloriyi yüksek tutdum :)

Back
Yukarı