Fıtık mı Spor Sakatlanması mı?

Arkadaşlar belimde ağrı var ve sol bacağıma doğru sızı yapıyor. Dayanılmayacak gibi değil ancak huzursuz ediyor. Bacağımı uzatıp oturduğumda veya eğilince vs artıyor. Acaba fıtık mıdır yoksa bu şekilde bir spor sakatlığı geçiren var mı?

Fıtık ya da böyle bir spor sakatlanması geçiren vardır diye sorayım dedim. Spor sakatlığı değilse fıtık ihtimaline karşı doktor görünüyor. =/

Arkadaşlar belimde ağrı var ve sol bacağıma doğru sızı yapıyor. Dayanılmayacak gibi değil ancak huzursuz ediyor. Bacağımı uzatıp oturduğumda veya eğilince vs artıyor. Acaba fıtık mıdır yoksa bu şekilde bir spor sakatlığı geçiren var mı?

Fıtık ya da böyle bir spor sakatlanması geçiren vardır diye sorayım dedim. Spor sakatlığı değilse fıtık ihtimaline karşı doktor görünüyor. =/
Benimkisiyle aynı mı bilmiyorum
Belin ortasında değilde yanında hafif ağrı olmuştu ama belden çok kalça ve bacakta ağrı yanma gibiydi. Bacağında uyuşma var mı ve ilk ağrı ne zaman oldu o gün spor yaptın mı .Bende 1 ay sporu bıraktım geçti

bende senin gibi aynı sıkıntıyı yaşıyorum dün doktora gittim emar ve rontgen cekildi ama raporlar tam çıkmadı doktor hafif bi fıtık var dedi de spor u da bırakmak istemiyorum ama spor yapınca da zorluyor bakalım kesin sonuc çıksın bakacam ama inşallah sporumu engellemez

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fıtığı önlemenin, tedavi etmenin yolu egzersizler zaten. Artık günümüzde ben fıtığından ameliyat %1 neredeyse. Ayağını kıpırdatmayan insanlara ameliyat yapılıyor. Diğerleri fizik tedaviye ve masajlara cevap veriyor

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı