josef_1531
Üye
Tekrar mrb'lar VG'de 3. ayın bitmesine 4 gün kaldı. Yani kısacası 3 ay oldu 2. aydaki resimlerimi eklemiştim şimdide ekliyorum her ay yeni resimlerimi eklemeyi düşünüyorum. Bu ay'ımda 2 hafta ara verdiğim için biraz geç bitirebildim..
Amacım kilo alıp biraz irileştikten sonra,vücudu parçalamak istiyorum, kilo alayım derken karın bölgesinde yağlanma olmaya başladı yada bana öyle geliyor, bu yüzden için yorumlarınız ve önerileriniz benim için değerlidir.
Boy:1.75
Kilo:70 oldu 1 ay önce 66-67 civarındaydı
Kol:34 oldu thums: 1 ay önce 33'tü
Göğüs: 94'ten 97'ye çıktı
Bel: 80'dı 84 oldu
Omuz: 114'ten 118 oldu bunu anlayamadım, tahminimce önceki ölçümümde hata yaptım!
Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen....
Sayın site yöneticileri, en önemli kısmı unutmuşum "resim eklemeyi" hemen ekleyeceğim..
Amacım kilo alıp biraz irileştikten sonra,vücudu parçalamak istiyorum, kilo alayım derken karın bölgesinde yağlanma olmaya başladı yada bana öyle geliyor, bu yüzden için yorumlarınız ve önerileriniz benim için değerlidir.
Boy:1.75
Kilo:70 oldu 1 ay önce 66-67 civarındaydı
Kol:34 oldu thums: 1 ay önce 33'tü
Göğüs: 94'ten 97'ye çıktı
Bel: 80'dı 84 oldu
Omuz: 114'ten 118 oldu bunu anlayamadım, tahminimce önceki ölçümümde hata yaptım!
Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen....
Sayın site yöneticileri, en önemli kısmı unutmuşum "resim eklemeyi" hemen ekleyeceğim..
Son düzenleme: