Fat burn

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Budu77
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Budu77

Üye
Merhabalar,

2 haftadır lipo6 black kullanıp günlük 1000 kalori yakıyorum koşu bandında. Göbek bölgesinde incelme var. Ancak fikrinizi almak istedim.

2 haftada 66 kilodan 64,5 kiloya düştüm. boy 173 cm. bel ölçüm en son ölçtüğümde 92 cm'di şuanda 81 cm.

Fikriniz nedir?

Evet 2 hatfadir her gün 2 saat 1200 kalori yakıyorum . 2600 kalori alıyorum . Günde 4 litre su tüketiyorum . Fazla su içmek fazla kalori alıp yakmak metabolizmayı hızlandırıyor diye duydum. Internette lipo6 black yorumlarını okudum. 18 kilo vermiş kişiler bende bu kadar etki yapmadı.

Son düzenleme:
11 cm ıncelme asagı yukarı 8 ıla 10 kg arasında kılo atılması sonucunda gerceklestırılıyor cıdden buyuk mucıze yanı nasıl oldu 15 gunde pes dedım bende cok hızlı kılolar verdım ama 2 haftada tas catlasa 5-6 cm felan ıncelmısımdır.

Aynen. her gün koşu bandında 2 saatte yaklaşık 1200-1400 kalori arası yaktım. 60'ar mekik çektim. Ve en büyük yararda 2600 kalori alıp 4 litre su içerek aldım. gerçekten metabolizmayı hızlandırıyor. kas dokusunda %3 azalma oldu ancak %28-29 yağdan 2 haftada %14'e geriledim.

yani 2 haftada verdiğin topu topu 3 kilo diyelim 11 cm bel inceliyor yüzde 14 yağ oranı azalıyor bu ölçümler yüzde yüz yanlış.

kilodan azalmadan vermem lazım. kilom normal. 69 kiloyum. yağ oranım 69 kilo 173cm olmama rağmen %28-29 civarıydı. salı perşembeleri ağırlık ağırlıklı çalıştım. ona rağmen kas kütlesi azaldı biraz. su oranı normal seviyenin çook çook üstüne çıktı. Ocak ayındaki ölçümüm:

69 kilo
vücut yağ yüzdesi 29.3

şu anki ölüçüm:

65.7kg
vücut yağ yüzdesi: %15.1

ölçümün fotoğrafını çekip gönderirim istersen yani inanmıyorsan.

Son düzenleme:
Bende onu diyecegim ya verdigin kiloyu yada olculerini yanlis yazdin %15 yag orani en azindan 10 kg verince azalir mantiken :) bgilerin dogru oldugundan eminmisin ve 2600 kaloriyi ben hacim calisirken almiyorum ya define doneminde cok bence 1200-1600 arasi iyidir kaloride ...

kilodan azalmadan vermem lazım. kilom normal. 69 kiloyum. yağ oranım 69 kilo 173cm olmama rağmen %28-29 civarıydı. salı perşembeleri ağırlık ağırlıklı çalıştım. ona rağmen kas kütlesi azaldı biraz. su oranı normal seviyenin çook çook üstüne çıktı. Ocak ayındaki ölçümüm:

69 kilo
vücut yağ yüzdesi 29.3

şu anki ölüçüm:

65.7kg
vücut yağ yüzdesi: %15.1

ölçümün fotoğrafını çekip gönderirim istersen yani inanmıyorsan.

ben sana inanmiyorum demedim.Sen doğruyu söylüyo olabilirsin ama ölçümlerin yanlış dedim yani nerde ölçüyosan yanlış

Farkli marka cihazlar degisik oranlar verebilir haberiniz olsun ancak ayni tarti ise de mukemmel bir gelisim gercekten resimde eklerseniz ve diyetinizde neler yaptiniz tek tek yazarsaniz diger arkadaslarada ilham olur ..

Evet ilk resimde seni dusuk gosteren o tanita tarti milattan once kalma dostum benim yag oranimi %6-7 cikartiyor o cihazlar :)) ilk cihaz da elle tuttugun aparatlarida olan tanitanatin bodyanalizer cihazi kagidina benziyor:))) bence ilk olcum dogrudur o seni dusuk cikartan cihaz herkesi ole az gosteriyor malesef :(((

Siyah beyaz olan eski makine ve olcumu yanlis o cihazin seni degil herkesi yanlis olcer o cihaz :) ilk tartin daha saglikliydi ama olsun sen artik hep bu tartida tartilirsan haftada ne kadar be verdigini gorursun :)

ya bırakın tartıyı filan 2 haftada yüzde 14 yağ oranı düşürülebilse memlekette yağlı adam kalmazdı six pack lı dolaşırdı herkez

Son düzenleme:
Kimseye yalan soluyor demek istemem sonuclari yolladi arkadas belini mezura ile olcuncemi 80 cikiyor acaba ???

80 değil. 81 çıkıyor.

Yemek yiyince 66 kilo çıkıyorum. Açken sabahları 64 kilo çıkıyorum.

Gönderdiğim siteden bakınca hesaplara doğru çıkıyor hemen hemen aynı.

Back
Yukarı