Favori kirmizi rujunuz?

Onceliklee merhabalar belki spor sitesinde biraz sacma olacak ama bayanlar adina güzellik bolumune yazmak istedim..Favori kirmizi rujunuz hangisi? :-)
benim favori kirmizi rujum Flormar Selection'in 02 numarali acik kirmizi hafif pembemsi ruj
Bide Mac'in Ruby Woo'su (zaten her kadinin bayildigi tek kirimizi ruj) :-)
cevaplarsaniz seviniriiiim. ❤️

o paralara ne supplementler ne tavuklar ne protein barlar alınır. tavuk ciğer alırım ayakkabı alırım. yazık günah o paralara

o paralara ne supplementler ne tavuklar ne protein barlar alınır. tavuk ciğer alırım ayakkabı alırım. yazık günah o paralara

50-60 Liraya ?
Bence çok mantıksız bir yorum, çünkü hem 50-60 lira fazla bir tutar değil hemde bir anda bitebilecek bir şey değil. Bence kadın olsun erkek olsun imkanları dahilinde kişisel bakımına bütçe ayırmalı.

Ayrıca kişisel bakıma ayrılan böyle cuzi bir miktara yazık günah demişsiniz ama sizin tabirinizle:
cuğara (sigara)
'ya ayrılan bütçeye ne demeli merak ettim ?

50-60 Liraya ?
Bence çok mantıksız bir yorum, çünkü hem 50-60 lira fazla bir tutar değil hemde bir anda bitebilecek bir şey değil. Bence kadın olsun erkek olsun imkanları dahilinde kişisel bakımına bütçe ayırmalı.

Ayrıca kişisel bakıma ayrılan böyle cuzi bir miktara yazık günah demişsiniz ama sizin tabirinizle:

'ya ayrılan bütçeye ne demeli merak ettim ?

PM de arkadaş çalışıyor indirimli geliyor bana. Milletin 12 lira verdiği sigarayı ben 8 e alıyorum.

Back
Yukarı