Ferrarin olsa sticker yapıştırır mıydın ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan loving
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Dövme yaptırır mısın ?

• Evet

Votes: 11 40,7%
  • Hayır

Votes: 16 59,3%

• Total voters
    27

loving

Üye
Merhaba arkadaşlar;

Konu başlığı biraz garip evet :D Sorum şudur ki; Sıkı ve emek verdiğiniz güzel gelişim sağlayan bir vücudunuz var diyelim.
Siz olsanız bu vücuda dövme yaptırır mıydınız ?

1277361388383.jpg

Yaptırılmaması taraftarıyım, yaptırmam da :D Birde ülkemizde toplumsal kontrol fazla oyduğu için herkes laf eder :D Ona buna bakmam dersin ama insanın moralini bozuyor.

Not: Sosyolojiyi ilk defa bir yerde kullandım inş doğru yerde kullanmışımdır :D bkz.Toplumsal kontrol :D

toplum moplum farketmez her türlü yaptıracağım ben önce geçici yaptırıp hevesimi alırım sonra hoşuma giderse kalıcı yaptırırım :D

Geçici sulu boya ile yapılmış gibi tavsiye etmem dövmeden soğursun :D

Ayrıca toplumsal baskıya en güzel örenk; ZYZZ adam ne toplum ne baskı istediği gibi yaşadı
genç öldü orası başka :confused:

Resimdeki gibi sadece omuzdan bileğe kadar çok şık duruyor fakat toplum baskısından bende yaptırmazdım zaten şuan ferrarim yok olana kadar hiç düşünmem :p yaptırana saygım vardır yaptırmayanada :D işin dini kısmıda var tabi bilemiyorum artık :D
Ve dövme hastalıktır kimse inkar etmesin 1 tane yaptırınca devamı geliyor :D

öyle tüm kol değilde göğüsü iyice ilerlettikten sonra sol göğüsün biraz üstü köprücük kemiğiyle göğüs arasında bi yere şöyle orta boy güzel bir dövme niye olmasınki gömleğide açarsın biraz o ordan gözükür bence şık ama tüm kol abartı gibi

bak bu bizim salondaki bi çocuğun dövmesi gayette yakışıyor

RELRM7.jpg

öyle tüm kol değilde göğüsü iyice ilerlettikten sonra sol göğüsün biraz üstü köprücük kemiğiyle göğüs arasında bi yere şöyle orta boy güzel bir dövme niye olmasınki gömleğide açarsın biraz o ordan gözükür bence şık ama tüm kol abartı gibi

bak bu bizim salondaki bi çocuğun dövmesi gayette yakışıyor

RELRM7.jpg

Çocuğun saçı güzelmiş saç stili arıyordum bende :D face linki varsa özelden atta bakayım :D

Kas detaylarını belirgin bir şekilde kapatmadığı ve estetik durduğu sürece yaptırılabilir bana göre. Benim de adonis diye tabir edilen bölgede (Böyle bir kas grubu yok, yeri gelmişken tekrar hatırlatalım) çizgi ile aynı eğimde devam eden bir dövmem var. Yaz sonunda bir tane daha yaptırmayı düşünüyorum. İnsan bir kere yaptırdıktan sonra sürekli yaptırmak ister diyorlardı da inanmıyordum. Daha dövmeyi yaptırırken ikincisini düşünmeye başladım. Bu spor ile ilgilenen kişilerde kas detaylarını kapatmadığı ve estetik görüntüyü devam ettirdiği sürece yapılmasında herhangi bir sorun yaşanmaz.

Bence o yukarda verdiğin resimdekiler pek estetik durmuyo ben dövme yaptıracak olsam küçük yaptırırım göğsün üstüne küçük bişey mesela veya sırta yaptırırm kollarıma yapılmasını pek istemem :D

Vücut yaptım damgası dar bodyler,kolu kıvrılmış tshirtler,yazın sıcağında üstsüz gezmeler,kollar sıkılmış göğüsler şişirilmiş şekilde poz verilmeler vücut damgası bunlardır :D

Back
Yukarı