Ferrarin olsa sticker yapıştırır mıydın ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan loving
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Dövme yaptırır mısın ?

• Evet

Votes: 11 40,7%
  • Hayır

Votes: 16 59,3%

• Total voters
    27
Ben yapilacaksa gomlek pantolon giyildiginde gorunmeyenin yapilmasi taraftariyim. Malum is konusunda sikinti cikarabiliyor.

şöyle düşünmek lazım
mesela kola yaptırdık kolumuz 38ken falan 3-5sene sonra kol oldu 45-46santim o dövme kol genişleyince güzel durmayacak dağılacak
yada aynı şekilde 45-46dan 38-37ye düştüğünde de olacak
şahsi görüşüm omuz göğüs kısmına yapılan ufak şeyler güzel durabilir
hem ileride iş vs. gibi durumlarda da insanı zorda bırakmaz

Dövme yaptırmam hem dini açıdan hemde beğenmiyorum.Dövme hastalıktır bir yapan hep yaptırır.Aynada bakıyormuş arkadaş buramda var buram neden boş hemen ertesi gün gidip bitane tribal tribal yaptıra yaptıra vucud olmuş harita hastalık gibi bişey dövme

geçen 2013 yazında kola geçiçi dövme yaptırdım çok hoş durdu orjinal bir şey gelirse aklıma kalıcı dövmede yaptırırım açıkcası tabi ayrıca inancı için yaptırmayana saygı duyarım fakat şu elalem ne der diye yapmak isteyipde yapmayanları anlamıyorum zyzz'yi sevmemin bir nedenide adamın kendi gibi olmasıdır buda samimi geliyor insana ama maalesef çevrede böyle fazla insan yok çoğu kişi sağa sola şirin gözükmek için oyuncu olmuş

Annemin ismini yazdırmıştım koluma küçük harflerle ön kol iç kısım dirsek bilek arası __________ şu kadar falan gayet güzel duruyor

balboa ya katılıyorum. inancına sadık olanın yaptırmaması kadar doğal bir şey yok fakat şu ne der bu ne der diye yaptırmayanlara acıyorum. dünyaya bir kere geliyorsun ve sırf başka insanlar yüzünden istediklerini yapamıyorsun. toplum tarafından kabul görülüp istediklerimi yapamamaktansa, istediklerimi yapıp toplum tarafından dışlanmayı tercih ederim

her dövmenin bir anlamı olmalı ilerde bu yaşlarda yaptırdığınız dövmeler çok saçma gelebilir size hayat boyu vazgeçemeyeceğiniz bir şeyi dövme olarak yaptırın bence dövmenin en iyisi küçük ve öz olanıdır :D

Dövmeyle vg nin bence hiç alakası yok. Bu sporu daha güzel bir fiziğe kavuşmak için yapıyoruz. Dövmeyi (amaçlar kişiye göre farklı olsada) genelde bu sanattan keyif aldığımız ve vücudumuzda bunu taşımak istediğimiz için yaptırıyoruz. İkisi birbirinden tamamen farklı şeyler. Dövme hatları falan da kapatmaz zaten. Kilo alıp vermeyle, kas yapmayla bozulmazda. Kas yaparak dövmeyi bozmak için çok ciddi biçimde kütle artışı yaşamalısınız(örneğin kolunuz 30 cm den 50 cm ye çıkmalı)

balboa ya katılıyorum. inancına sadık olanın yaptırmaması kadar doğal bir şey yok fakat şu ne der bu ne der diye yaptırmayanlara acıyorum. dünyaya bir kere geliyorsun ve sırf başka insanlar yüzünden istediklerini yapamıyorsun. toplum tarafından kabul görülüp istediklerimi yapamamaktansa, istediklerimi yapıp toplum tarafından dışlanmayı tercih ederim

Süper yazmışsın eline sağlık :)

Back
Yukarı