MertSelcuk
Üye
Valla ben kutu bitirmek üzereyim, sperm sayımda bi değişiklik olmadı sizce kalanınıda çöpemi atayım ?
Bu haber asılsız olmasın ?
ALPEREN dedi:Nature's Best PERFECT Zero Carb Isopure içeriğinde "Aspartam" katkı maddesi bulunuyor.Bu yapay tatlandırıcı.İnternette bununla ilgili baya bir uyarı var,hatta bir internet sitesinde ;
“ASPARTAM KİMYASAL SAVAŞIN BİR ÜRÜNÜDÜR”
“ARKASINDA PENTAGON VARDIR”
“SPERMA KILLER YANİ SPERM ÖLDÜRÜCÜDÜR”
bu biraz abartı olabilir![]()
Diye yazmışlar.FDA en fazla dozun günde 40mg/kg olmasını önermiş vs. bu konuda ne diyorsunuz?
MertSelcuk dedi:Valla ben kutu bitirmek üzereyim, sperm sayımda bi değişiklik olmadı sizce kalanınıda çöpemi atayım ?
MertSelcuk dedi:Alperen Wheyprotein olarak neler kullandın memnun kaldıkların ?
SEHZADE dedi:Zaten günlük hayatımızda bu bahsettiğimiz kimyasal tatlandırıcıları ve renklendirici ürünleri o kadar çok kullanıyoruzki.Örneğin bazı içeceklerin hatta barda içilen bazı kokteyllerin ve hatta bazı evimizde içtiğimiz çayların daha iyi demlenmiş gibi gözükmesi için boya ve tatlandırıcılar ile harmanlanıyor.
Yani bunlar sadece suplementslerde değil güncel hayatımızda bilinçli bilinçsiz sürekli alıyoruz bunları.Bu durumda şahsen ben pek fazla önemsemiyorum.Kullanınca huzursuz oluyoruz kullanmayınca verim düştü diyoruz onun için salla gitsin diyorum ben yoksa alsanda sıkıntı almasanda.
bence yag yaparmı dıye soracagına ı9kı adet alıyorum hiç işe yararmı dıye sormalıydın.MertSelcuk dedi:+ Yatmadan evvel 2adet Ult.Nut.Gold amino acid almaya başladım yağ yapar mı?
ben kılomun dusuk oldugu zamanlarda bıle 3*4*3 alıyordum.daha azıyla bırsey bekleme.daha sonra bu urun işe yaramadı dıye camur gelmesın ama :!:MertSelcuk dedi:Hiç almamaktan iyidir umarım![]()