BitterSweet
Üye
Selamlar.. 1 haftadır forumun orasını burasını okuyup duruyorum bir sürü şey öğrendim yine de yaptıklarımı onaylatmak yanlış/eksik varsa en kısa zamanda düzeltmek istedim (ki mutlaka var n'apsam bir arpa boyu yol gidemiyorum!)
öyle çok uçuk hedeflerim yok, kat kat bi vücutta istemiyorum.. derdim genel olarak göbek&bel çevresinde
2aydır sadece yediklerime dikkat edip günde 1saat kadar koşarak 8kilodan kurtuldum fakat lanet göbek gram erimedi..
şimdi diyorum ki ben;
+ sopa çevirme
+ ağırlıkla yanlara eğilme (bazı yerlerde bel kalınlaşır yazılmış??)
+ ve alt-üst karın sıkıştırma hareketlerini yapsam
(tabi ki bunları koşmaya devam ederek yapıcam her yerde yazmışsınız cardio olmazsa olmaz diye)
hayalimdeki görüntüye kavuşabilir miyim?
yoksa kaş yapıcam derken göz mü çıkartırım?
bunları hangi sıklıkta kaç tekrar yapmalıyım?(şimdilik koşu her sabah, diğer hareketleri gün aşırı yapıyorum)
yaş:21 nabız:70-75 bmi:19.2 yağ oranı:henüz ölçen bi yer bulunamadı..
öyle çok uçuk hedeflerim yok, kat kat bi vücutta istemiyorum.. derdim genel olarak göbek&bel çevresinde
2aydır sadece yediklerime dikkat edip günde 1saat kadar koşarak 8kilodan kurtuldum fakat lanet göbek gram erimedi..
şimdi diyorum ki ben;
+ sopa çevirme
+ ağırlıkla yanlara eğilme (bazı yerlerde bel kalınlaşır yazılmış??)
+ ve alt-üst karın sıkıştırma hareketlerini yapsam
(tabi ki bunları koşmaya devam ederek yapıcam her yerde yazmışsınız cardio olmazsa olmaz diye)
hayalimdeki görüntüye kavuşabilir miyim?
yoksa kaş yapıcam derken göz mü çıkartırım?
bunları hangi sıklıkta kaç tekrar yapmalıyım?(şimdilik koşu her sabah, diğer hareketleri gün aşırı yapıyorum)
yaş:21 nabız:70-75 bmi:19.2 yağ oranı:henüz ölçen bi yer bulunamadı..