Fitness Başladim Yardım

Merhabalar Ben 183 boyunda 82 kilo biriyim goguslerde biraz yağ ve göbek var azıcık.hocam beni ağırlığa aldı amac yag yakıp kas yapmak mekik vs herşeyi yapıyorum antrenmandan önce l-karnitin ve bcaa takviyesi alıyorum antrenman bitince protein tozuda alıyorum ve gece yatmadam öncede 3 kapsul bcaa alıyorum tam 1 porsiyon oluyor sorum şu beslenme kahvaltiyi iyi yapıyorum ancak ara oğün,spor sonrasi izgara vs ne yiyeyim ve 4 ayda bi gelişim olurmu 300 tl supplementlere verdim hayrini görelim inşallah

Spora baslar baslamaz supplementlere yonelmen bence hata hocan sana kusura bakma ama bence itelemis her neyse forumda genel beslenme mantigi yeni baslayanlara gore vs birsuru beslenme prensibi var kalori makro mikro uyku dinlenme ve antrenman

Spora baslar baslamaz supplementlere yonelmen bence hata hocan sana kusura bakma ama bence itelemis her neyse forumda genel beslenme mantigi yeni baslayanlara gore vs birsuru beslenme prensibi var kalori makro mikro uyku dinlenme ve antrenman
Hocamdan almadim bcaa ve l karnitin gerekiyordu tozuda gunluk besin alamadığım icin aldim yinede teşekkürker

Eve
Hocamdan almadim bcaa ve l karnitin gerekiyordu tozuda gunluk besin alamadığım icin aldim yinede teşekkürker
Evet protein tozu besin alamadiginiz icin kullanilabilir fakat ilk 6ay vucut alisik olmadigi icin insanlar inanilmaz bir sekilde gelisicektir ve dogru bir beslenme ile bu zaten kusursuz olabilir ilk 6ay kisiden kisiye degisir tabiki ama zor olan yag yakarken ayni anda kas insa etme olayi gercekten ise yariyor bu zamani iyi degerlendirin

Eve

Evet protein tozu besin alamadiginiz icin kullanilabilir fakat ilk 6ay vucut alisik olmadigi icin insanlar inanilmaz bir sekilde gelisicektir ve dogru bir beslenme ile bu zaten kusursuz olabilir ilk 6ay kisiden kisiye degisir tabiki ama zor olan yag yakarken ayni anda kas insa etme olayi gercekten ise yariyor bu zamani iyi degerlendirin
MPeki o zaman kullanayim yine aynı hepsini yag yakıp kas yapimi olurmu baya çabalıyorum ama şu beslenmeyi bi link atabilirmisiniz ??

Youtubede fitness coach behtullah ve gurayi takip edebilirsin videolarini izle baya bilgilendirici
bumuda izleyebilirsin bu arkadasta baya bilgilendirici icerikler cekiyor

Back
Yukarı