Taylan Dilekci
Üye
fitness eldivenlerinin bilekliklerinin çift bandajlı olmasının + sı nedir yarın öğlen sipariş vericem hızlı cevap verirseniz sevinirim 

kısaca bilekerin sakatlanmasını önlüyor diyebilirim bide ağırlıkları daha rahat kavrmana yardımcı olurfitness eldivenlerinin bilekliklerinin çift bandajlı olmasının + sı nedir yarın öğlen sipariş vericem hızlı cevap verirseniz sevinirim![]()
hocam şimdi bilekllik olmayanların tipi çok hoş ama bileklikde kullanışlı bu yüzden kararsızım tipinin güzel olması motive ediyor yanikısaca bilekerin sakatlanmasını önlüyor diyebilirim bide ağırlıkları daha rahat kavrmana yardımcı olur
tipide önemli tabi ama bence bileklikli al kardeşim öylesi daha güvenilir sakatlanma riskini düşürüyor .
hocam nasıl bişey internetten sipariş edicem link verirsen sevinirim kendi özel bilekliği mi oluyo her eldivene takılır bişey mi bütce sıkıntı deil almışken iyisinden alıyım param yanmasın.Mümkünse bilekligi ayri eldiveni ayri al,eldivene ekli bileklikler bilegi koruma konusunda yetersiz,o yüzden ayri ayri alman daha iyi olucaktir,fiyat olarakda cok farketmicektir,imkanin varsa bilekligi ayri eldiveni ayri al derim.
Teşekkür Ederim Bunu BilmiyordumArkadaşlar şunu unutmayın, bileklik kullanımı sadece bilek kas grubunun tutmakta yetersiz kaldığı kilolarlarda kullanılır, deadlift hareketinde olduğu gibi. Yeni başlayanların normal idman eldiveni olarak kullandığı eldivenlerin bileklikli olması bileklerin gelişmesini engeller. Bu yüzden normal idmanlarınızda kullandığınız eldivenlerin bileklikli olmaması gerekir.
Hardcore ?hardcore antrenman yabmıyosanız bilekliği pek kullanmanızı tavsiye etmem
http://www.n11.com/harbinger-1345-bioflex-agirlik-eldiveni-P26834771Benim bileklerim ince kalinlasmiyor o yuzden bileklikli eldiven kullanıyorum. Gogus preslerde bilegi cok sıkarak kullanıyorum agir kiloda cok faydasi oluyo.
Mobil®
Hardcore ?
@Taylan Dilekci Harbinger 1345 Bioflex Ağırlık Eldiveninin beden sadece l var ölçüleri nerde yazıyor bulamadım başka bedeni yokmu tipi güzelmişhttp://www.n11.com/harbinger-1345-bioflex-agirlik-eldiveni-P26834771
Bundan sipariş verdim eğer gerekirse ayreten bileklik alırım Bekcininde dedği gibi
bkz
http://www.n11.com/nike-neopren-el-bilekligi-spor-fitness-gym-P19110941
eldivenin bedeni uygundur hocam yani yetişkin bi bireyin eline rahatca oturur mesela sana şöyle anlatıyım bizim memlekettede satan yerler var beğenmediğim için almadım. bi eldivenin sadece s bedeni oluyo ve o tam oturuyo bi eldivenin xl si oluyo ve tam oturuyo eldivende beden farketmiyo diyebilirim alıcaksan L sipariş et 2 3 güne geliyo[DOUBLEPOST=1409392548][/DOUBLEPOST]@Taylan Dilekci Harbinger 1345 Bioflex Ağırlık Eldiveninin beden sadece l var ölçüleri nerde yazıyor bulamadım başka bedeni yokmu tipi güzelmiş
bench de 80 kg kaldırıyorum hiç ağrı problemi yaşamadım ayrıca bizim salonun eskilerinden bi adam var baya ağır çalışıyo ve ondada bu eldiven varçok yoğun şiddetli ağır ve eve geldiğinde seni çok fena bitkinleştirecek antrenmanlar bunlardan kastım bileklerini çok fazla ağırlığın altına sokacaksan eğer bileklik kullan yoksa normal antrenmanlarda fazlaca kullanmana gerek yok bileklerin hareket kabiliyetini kısıtlayarak fazla kuvvetlendiremezsin.