Gögüs için zamana ihtiyac var sabırlı ol az kilo cok tekrar yapıp yağı yakmayı deneyebilşrsin
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
120 kiloyum 17 yaşındayım 1.75 boy var spor salonuna yazıldım bana önere bileceğiniz bir program var mı ?Fitness hocasıyım sorusu olanlarla müsait zaman da ilgilenebilirim
Not: Pazar boxerlarıyla fotoğraf yollamayın abi
Eki Görüntüle 27931 Eki Görüntüle 27932 Eki Görüntüle 27933 Eki Görüntüle 27934 Eki Görüntüle 27935
ben de tam aynı şeyi düşünüyordum şimdiye kadar tanıdığım en iyi hoca asgari ücretle çalışıyordu 3 dil bilen nsca kitaplarından makalelerden bilgilerini güncelleyen bir adamdıVay arkadas adam fitness hocası 5 bin maas alıyomus personal training le 7 bin oluypomus birisde cıkıp dmeiyor ki nasıl ? su ana kadar 5 salon degistirdim . tanıdıgım 100 tane bu arkadasdan daha iyi fizikli ve daha bilgi olan( verdigi cvplardan oturu anladım ) arkadasım var 2 bin den yuksek alanı gormedım . ayrıca ılk koydugu fotolarda anlasıldıgı uzre 1.5 max 2 yıllık bı vucut var . sole bı forumda gezın blgi vericek ne adamlar var burası en son bılgı alacagınız yer ...
Merhaba öncelikle böyle bir fırsat verdiğiniz için bize çok teşekkür ediyorum.Fitness hocasıyım sorusu olanlarla müsait zaman da ilgilenebilirim
Not: Pazar boxerlarıyla fotoğraf yollamayın abi
Eki Görüntüle 27931 Eki Görüntüle 27932 Eki Görüntüle 27933 Eki Görüntüle 27934 Eki Görüntüle 27935