FITNESS YARDIM

Selamlar gecen sene bu isi yapmıştım su an tekrar başladim. Boy 184 kilo 83 2.5 haftadır salona gidiyorum 1 haftalik kardiyo ardından spor öncesi bcaa ve l karnitin aliyorum ağırlık çalışıp Ardından Karın çalışıp 10 dakika kosuyorum. Ardindan 18 gramlik protein alıyorum. Günlul 1400 ila 1600.kalori aliyorum. Yaklasik 500-600 kalori açığı oluşturdum. Yulaf ezmesi,lor peyniri yumurta yiyorum bu şekilde gidersem vücudum nasil olur ? Yazin 1 ay sonra ara verip tekrardan 8-9 ay gidecegim

1600 kaloriyi ben bir öğünde alıyorum. kas yapmayı bırak olanları da kaybedersin istersen hepsini protein al. 2000 in altına düşme.

1600 kaloriyi ben bir öğünde alıyorum. kas yapmayı bırak olanları da kaybedersin istersen hepsini protein al. 2000 in altına düşme.
Biliyorum ama yag yakmam gerek zaten almam gereken 2100 mu ne[DOUBLEPOST=1519551421][/DOUBLEPOST]
son setlerini max kilo az tekrar yap gücünü artır antreman esnasında bcaa da tüket bu sana hem enerji hem kas kütleni artırır.
Bcaa antrenman oncrsi 3 kapsul yatmadan oncr 3 kapsul aliyorum toplamda 1 porsiyon oluyor, l karnitinde once aliyorum bitincede protein

Detaylarada dikkat edersen iyi sistem oturtmuşşsun C vitamini mesela karnitinden tam verim almanı sağlar sentezi arttırdığı için onuda ekleyebilirsin her sabah

Back
Yukarı