• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

fitnessfreak. Göğüs ucundaki sorun

arkadaşlar ayni durum bendede var bende 16, yasindayim ve göğüste göğüs ucum hariç her yer semsert. Bitek orasi yumuşak ve jinekomasti olduğunu sanmiyorum. Ergenligin geçmesini bekliyecegiz 18 de gidicez mecburen. Çok morel bozucu bisey ama yapicak bisey yok

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar ayni durum bendede var bende 16, yasindayim ve göğüste göğüs ucum hariç her yer semsert. Bitek orasi yumuşak ve jinekomasti olduğunu sanmiyorum. Ergenligin geçmesini bekliyecegiz 18 de gidicez mecburen. Çok morel bozucu bisey ama yapicak bisey yok

aynen pek internetteki jinekomasti fotoğraflarına benzemiyor ama görüntü çok kötü özellikle tişört altından sanki kilolu gibi gözüküyor

2e3ajypa.jpg
. Göğüs böyle ama ucu bitiriyor..

Ya benim o kadar kotu değil ciplakken kimse bisey anlamiyo ama tişört giyince sivri duruyorya. Göğüs tas gibi ama yagli duruyor

Daha az belli oluyor. Bu yasta herkeste var galiba bitek zayiflarda olmuyor :D benimde kilolu olduğum soylenemez.
5ymuryge.jpg

Back
Yukarı