Flex Wheeler 2009

devasa değil bence anormal duruyorlar.. bilgisayar yavaş ötesi şimdi ilacın adına bakamayacığım ama hepimiz biliyoruz nede olsa bölgesel bişiler mi var yoksa? en son bir yazımda flexin son halini beğendiğimi sölemiştim ama bu foto yu görmemiştim doğrusu.. bence o kollarda bi 10 cm küçük olsa çok daha güzel olur.. flex simetrik ve orantılı bir vücut ideolü olarak aklımdaydı hep... aylaşım için saol mr.olympia

devasa değil bence anormal duruyorlar.. bilgisayar yavaş ötesi şimdi ilacın adına bakamayacığım ama hepimiz biliyoruz nede olsa bölgesel bişiler mi var yoksa? en son bir yazımda flexin son halini beğendiğimi sölemiştim ama bu foto yu görmemiştim doğrusu.. bence o kollarda bi 10 cm küçük olsa çok daha güzel olur.. flex simetrik ve orantılı bir vücut ideolü olarak aklımdaydı hep... aylaşım için saol mr.olympia

synthol'den bahsediyorsun heralde.

evet kasteddiğim synthol öyle demiyorum, fotoyu da ben koymadım, bir fikrimde yok ama öyle gibi durmuyormu? yani bahsettiğimiz flex wheeler bu adamın zaten bu kadar kolu vardı hatta dahada büyük ama sırf kolun kalması ve vücudun ufalması ilginç gerçekten daha geçen seneki fotograflarında orantılıydı vücut sonra kıck box yaptığı videolarında da beğenmiştim...... flex olmasa synthol kesin bile derdim..

Kesinlikle katılıyorum.

Geçen ekim ayı civarı bir video vardı forumda.

O videoyu izlediğimde aynı yorumu ben de yaptım; fakat bazı arkadaşlar Flex'i fazla idol almış olacak ki "o bir orantı harikası, nasıl böyle dersin" gibisinden yorumlar yapmışlardı.

Göz var, nizam var.

Bu normal değil.

Şu an kolları şişirilmiş bir balon gibi duruyor..Diğer resimlerine de baktım..Göğüs sırt ve omuzdan muazzam ölçü kaybetmiş ama kolları gene 50-55 cm arasında..eski sıkılığı ve şekli de kaybolmuş..

kolları mit olan bir bb ciydi zaten iri durması kollarının normal bence

kolları kendisinin söylediğine göre 48-50cm arasında.resime bakacak olursak göğüslerde oldukça iyi.duruş açısı nedeni ile pek göze batmasada göğüs ve omuzlar gayet iyi.kollar sadece ön plana çıkmış.

forearms kolların yanında baya ufak kalmış ,
bir tuhaflık var ,Sythol olması muhtemel yada genetik harikası ,
omuzlardan ve göğüsten bu kadar ölçü kaybetip de ,
kolların bundan hiç nasip almaması ,
Kıskanılacak bir genetik Flex Wheeler

vücudu geçtim o bileklere o kollar ! ''seni gidi seniiii '' bi bit yeniği var bu işte

synthol kullandığı doğru. eski resimlerinde de triseps we omuzlardan zaten fazlasıyla belli oluyor. silvio samuel, king kamali gibi bir çok profesyonelde kullanmıştır. sonuçta profesyoneller ve bu işten para kazanıyorlar. her ne kadar vücut geliştirme olayına zıt olsada kullanmaları normal.

bu adam zaten ince yapılı biri ,bi de üstüne sadece kol yapınca çok çirkin durmuş bence, zeten flex i hiç beğenmezdim.

eskisi gibi growth, testo falan almadığı için küçülmüş...ama cami yıkılsa da mihrab yerinde....kevin de çok küçülmüş. nerde şuan avatarımdaki kevin...yerinde yeller esiyor....hatta bir yerde komedi tarzında bi videosun izledim. badi pozları veriyor inanamazsınız? bu kevin diye...resmen erimiş bitmiş...hayal kırıklığının başkenti halinde....o dev gibi adamdan eser yok..

Son düzenleme:
avatardaki resmi değiştirmiş bulundum...yukarda yazdıklarım hava oldu biraz kusura bakmayın....ekleyeyim dedim olmadı...

Back
Yukarı